Poděkování
- G-ladiator
- Urozený
Re: Poděkování
Díky za dnešek, bylo to moc fajn, po dlouhé době.
No, přidám se k poděkování.. Ačkoliv jsou moje pocity rozporuplné, bylo to.. fajn.
Děkuji za popravu přitele meho maga...teď ma spoň duvod nenavidět svrchovanou moc města Karaty i jeji naboženske vudce 
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Dik dneska Awkenoj, Sally a Ryu za hru. Mohlo to dopadnout lépe ale jinak vcelku pěkně strávěný čas. Zas snad někdy zvopáknem.
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
-
wsweetjane
- Šlechtic
Díky Desmondovi za zpříjemnění u goril...i když trchu fatálníX-D
Taky diky Desmondovi za přijemně strávenou pozdni hodinu u goril a naslednou hru v Alwu 
ACC Bziik
Díky Desovi za skvělé oživení, jakož i těm, kteří trpěli Ryuovo ublížené fňukání 
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Děkuji Sarethovi za společnou hru a moc moc moc krásné obrázky Nessy. 
- G-ladiator
- Urozený
Díky za parádní CvC
Děkuji všem, které jsem dnes šikanoval. 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Díky za tu páskovku v bedně, je vážně bezva a úplně nej na ni byla cena 
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Skvělá situace:))) Už jsem si fakt myslela, že pro změnu skončíme na hranici my.
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".