Příručka k povoláním - diskuse

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

J.F.Payne
Ďábel

Re: Příručka k povoláním - diskuse

Post by J.F.Payne »

Podívej se jakej máš equip, některej equip dává bonusový kouzla navíc. Počet kouzel u čaroděje samozřejmě určuje inteligence.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

prvni čaroděj (int 21 oblečena) ma meně kouzel než druhej ktery ma stejnou inteligenci a je nahatej :D což važně teda nechapu kde se stala chyba hehe
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
-darkvision-
Bůh

Post by -darkvision- »

Není ten jeden čaroděj vyloženě zaměřenej na nějakou školu (od tvorby postavy). Naopak ten druhej je pro všechnu magii (nenapadaj mě ted po ránu ty správné výrazy :D )

edit: Nebo máš na mysli tím zapamovatelná kouzla - kouzla které se naučíš ze svitku ?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Nejspíš to bude tak jak říká Dark. Prvního čaroděje máš zaměřeného hned od založení na všeobecnou magii (má otevřeny všechny školy magie a běžný počet kouzel) a druhého máš specializovaného na nějakou magii (iluze, nekro, vzývání ...) - kouzla školy na protilehlém pólu jsou nepřístupna a za to má o jeden slot v kouzlech navíc.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně?
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

soul1 wrote:takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně?
Ano. To je daň za všeobecnost.
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

dobre už je to jasne... rozhodně mi to přijde jako menči daň než přijit přimo o nějake určite kouzla
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Shaman88 wrote:
soul1 wrote:takže tim že mam toho noveho maga zaměřeneho na všeobecnou tak budu sesilat o jedno kouzlo v každem kruhu meně?
Ano. To je daň za všeobecnost.
Jo, probíralo se to tady přece při diskuzi o tom, jaké jsou (ne)výhody zaměření na určitou školu magie. :)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

očividně jsem to tak nějak přehlednul protože jsem nerozuměl všemu očem se tu bavilo hehe :-D
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

soul1 wrote:očividně jsem to tak nějak přehlednul protože jsem nerozuměl všemu očem se tu bavilo hehe :-D
Zkus si tu diskuzi třeba projít zpětně a porovnat se svými dvěma mágy pro srovnání ;)
Holt i omyly se člověk učí :)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

neni na škodu mit i špatne zkušenosti aspoň si v budoucnu kdybych nahodou dělal dalši postavu dam větši pozor.
Locked