CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Harlequin
Nováček

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by Harlequin »

Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně?
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Funkční server, fňuk.
PUF!
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

Harlequin wrote:Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně?
Kostky nám teď nefungují, bohužel. Ale máme je na seznamu Ježíškovi, co chceme pod stromeček. :)
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
soul1
Rytíř

Post by soul1 »

Amber wrote:
Harlequin wrote:Na ST dostala, myslím, každá postava na začátku pytlík s kostkami, které sloužily k hodům ve hře. Nyní pytlík nedostala, je to na systémový příkaz nebo zmizela tato možnost úplně?
Kostky nám teď nefungují, bohužel. Ale máme je na seznamu Ježíškovi, co chceme pod stromeček. :)
Doufam že pod stromeček neplanujete zvednout hranici lvlu :D tak bych to nestihnul dohnat :D
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
rosnicka
Velmistr

Post by rosnicka »

a bude taky trenovaci arena ?
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

soul1 wrote:Doufam že pod stromeček neplanujete zvednout hranici lvlu :D tak bych to nestihnul dohnat :D
Tak šup do toolsetu udělat si nové dungeony :D
Vedoucí týmu Thalie
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

rosnicka wrote:a bude taky trenovaci arena ?
Aréna je v Kelu.
Vedoucí týmu Thalie
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Ahoj,
je to jen drobnost, ale protože to vypadá, že se lokace stále vyrábějí, tak to sem dám - chybí mi území v podtemnu, které by bylo: "Znáte film cesta do pravěku? Tak takové." Prostě území rozlehlé s mírným sluncem nad hlavou (nějaká magie), které by působilo skoro jako povrch, ale drow by tam měl denní světlo. Ta tma a další věci jsou dole obsažené v takové míře, že to je opravdu depresivní, co myslítě šlo by udělat jungli v podtemnu?

Stávající lokace jsou moc pekné, byt proklatě velíké, ale tohle by byla třešnička na dortu, já bych tam chodil jen z IC důvodů, kvůli vzduchu a tak...... Dal by se na to místo vytvořit i hezký příběh.

To je vše.

Edit: tím nemyslím, že nám tam takovou lokaci dáte a hned do vchodu černého draka, kterej zabodne do území ceduli. "Moje!" Může být až někde daleko:).
Aulus
Čestný člen týmu Thalie

Post by Aulus »

Krysak wrote:Ahoj,
je to jen drobnost, ale protože to vypadá, že se lokace stále vyrábějí, tak to sem dám - chybí mi území v podtemnu, které by bylo: "Znáte film cesta do pravěku? Tak takové." Prostě území rozlehlé s mírným sluncem nad hlavou (nějaká magie), které by působilo skoro jako povrch, ale drow by tam měl denní světlo. Ta tma a další věci jsou dole obsažené v takové míře, že to je opravdu depresivní, co myslítě šlo by udělat jungli v podtemnu?

Stávající lokace jsou moc pekné, byt proklatě velíké, ale tohle by byla třešnička na dortu, já bych tam chodil jen z IC důvodů, kvůli vzduchu a tak...... Dal by se na to místo vytvořit i hezký příběh.

To je vše.

Edit: tím nemyslím, že nám tam takovou lokaci dáte a hned do vchodu černého draka, kterej zabodne do území ceduli. "Moje!" Může být až někde daleko:).
Není to v zásadě problém, ale vzhledem k vytíženosti členů týmu se na to teď těžko někdo vrhne. Ale kdybys chtěl přispět ke kouzlu NT, budeme rádi za tvůj příspěvek z toolsetu. Rady WB skřítka najdeš zde. :)
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Krysak wrote:Ahoj,

To je vše.

No to je dost podobné stylu lokací, které dělávám....moje lokace skoro každý pozná, páč tam vždy cpu kousek přírody a to i do interiérových lokací v městě a nebo v různých jeskyní. :)
Pokud bude WB požadavak na takovou lokaci, tak v tom nevidím problém, abych to vytvořil ;).
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Aulus: Zkusil jsem to, nemám na to nervy. Proste lokace ode mne vypadají jak od 3 letého dítěte.

ROF: kdyby udelal nejaký menší celek, tak bych byl nadšenej a slibuju, že bych tě vyškrtl ze svých podpásových útoků doživotně.....:) 8)
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Pff, šli hrát krtky a stěžujou si, že tam maj depresivní prostředí...

My na Povrchu máme depresivní organizace podobný gestapu, který nás šikanujou! :)))
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Krysak wrote:Aulus: Zkusil jsem to, nemám na to nervy. Proste lokace ode mne vypadají jak od 3 letého dítěte.

ROF: kdyby udelal nejaký menší celek, tak bych byl nadšenej a slibuju, že bych tě vyškrtl ze svých podpásových útoků doživotně.....:) 8)
Hehe no já stejně hodlám pokračovat ve výrobě dalších lokací pro Thalii, otázkou jaké bude mít další požadavky Rejty. Jinak není problém takovou magickou jeskyni v podtemnu udělat, pokud by to nevadilo ani vedení.

Kdyžtak tam hodím nahé prsaté vílky, které vyčarují erekci postavě, která s nimy promluví....abych se na ten tvůj seznam zase dostal zpět :P . Ne dělám si srandu :)
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

pavad
Bůh

Post by pavad »

J.F.Payne wrote:Pff, šli hrát krtky a stěžujou si, že tam maj depresivní prostředí...

My na Povrchu máme depresivní organizace podobný gestapu, který nás šikanujou! :)))
TEd nevim koho myslis? Zabavovace vaz? Inkvizici? Ci snad paladiny vrazdici sve kolegy?
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Na druhou stranu by taková lokace vyřešila v podtemnu jeden zásaní problém :). Výskyt stromů a dřeva pro podtemno ;)

Post Reply