Poděkování
Re: Poděkování
Děkuji za krásný a hlavně užitečný dárek hodnému DM.
Opožděně:
Děkuji hostiteli Myšákovi za poskytnutí zázemí pro filmový večer a také všem účastníkům za porci dobré nálady.
Děkuji hostiteli Myšákovi za poskytnutí zázemí pro filmový večer a také všem účastníkům za porci dobré nálady.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Oooh... já děkuju že jste dorazili... BTW nechybí někomu pantofle?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Hmm zas tak pořádný nejsem...abych si někam tahal pantofle
Ale k děkovačkám se přidám, vážně díky všem po dlouhé době jsem konečně vypadnul z baráku a užil jsem si to 
Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Děkuji Shamanovi, darkovi a Welvlinovi
To byla hra. Jak nás nakonec vyndal 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Taktéž děkuju za pěknou hru 
Já si přidává s veselím úsměvem *drží si hlavu a hledá ibalgin* Za hru moc díky. Opravdu mě fakt bavila
Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
Taky díkas 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
V této vybrané společnosti nemůžu chybět.. taky *šušky.. šušky* Dík! 
Kieran a Desmin Hanifah Ardian
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Layla Morwinyon Mirima
Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
Děkuju Desmondovi za questík 
Ja veľmi ďakujem Czech_Luthorovi za jeho hru a všetko, si parádny hráč, dá sa kadečo vyšantiť a povymýšľať, vy-auto-Q-uestovať a všetko ... fakt ďakujem
))) bez teba by thalia nebola thaliou
Zároveň chcem poďakovať všetkým členom klanu Meynolds, IC sestričke, detičám a služobníkom, ste úplne úžasní a verte, že keď autoQ skončí, hneď sa zase vymyslí druhý
ja vás nikdy nenechám na holičkách! Vždy budete mať čo robiť
A tiež vám týmto želám šťastný nový rok! nech tie, čo boli, neboli nikdy lepšie ako tie roky, čo ešte len prídu
Zároveň chcem poďakovať všetkým členom klanu Meynolds, IC sestričke, detičám a služobníkom, ste úplne úžasní a verte, že keď autoQ skončí, hneď sa zase vymyslí druhý
A tiež vám týmto želám šťastný nový rok! nech tie, čo boli, neboli nikdy lepšie ako tie roky, čo ešte len prídu
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
- Czech_Luthor
- Rytíř
Já Ti jachyrko taky moc děkuju
Hra s Tebou prostě neomrzí, pořád se děje něco nového a i z uplné banality se dá udělat sranda na celý večer, prostě dokonalé.
Nebýt Tebe, nevím, asi bych se unudil k smrti.
Stejně tak moc děkuju všem členům, gardistům, služebníkům, rodiny Meynolds. Jste skvělá parta, doufám, že vydržíme, hraje se skvěle
A také všem přeju všechno nejlepšího do nového roku, hodně štěstí, zdraví, lásky a přátelství a hlavně všechny úspěchy
P.S AutoQ se ještě rozjede do tvrdejch, nebojte
Nebýt Tebe, nevím, asi bych se unudil k smrti.
Stejně tak moc děkuju všem členům, gardistům, služebníkům, rodiny Meynolds. Jste skvělá parta, doufám, že vydržíme, hraje se skvěle
A také všem přeju všechno nejlepšího do nového roku, hodně štěstí, zdraví, lásky a přátelství a hlavně všechny úspěchy
P.S AutoQ se ještě rozjede do tvrdejch, nebojte
Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails
Love hurts good on a bed of nails
I'll lay you down and when all else
Fails
I'll drive you like a hammer on a
Bed of nails
Baby when you scratch,
you know I'm gonna bite!