Vtípky
Re: Vtípky
ANO MAJKY!!!! Já dnes slyšel úžasný vtip...
Justin Bieber: Jsem Kurt Cobain dnešní generace, ale já ten nápor vydržím.
Kurt Cobain po vyslechnutí Justinova tvrzení: Byl jsem Justin Bieber své generace, tak jsem se radši zastřelil.
Justin Bieber: Jsem Kurt Cobain dnešní generace, ale já ten nápor vydržím.
Kurt Cobain po vyslechnutí Justinova tvrzení: Byl jsem Justin Bieber své generace, tak jsem se radši zastřelil.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Berte s rezervou
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Odhalila jsem skrytou identitu Prasokralika! Jen si trochu upravuje přezdívku...

Více zde
*předem si kryje hlavu rukama a krčí se k zemi*

Více zde
*předem si kryje hlavu rukama a krčí se k zemi*
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
-
Prasokralik
- Bůh
paparazzi....
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
An Elf, Human, and Dwarf order a beer. When the beer arrives, a fly lands in each one.
The Elf shoves the beer away in distain.
The Human flicks the fly away and drinks the beer.
The Dwarf picks the fly up by the wings, holding it over his glass and screams, "Spit it all out you little *******!"
The Elf shoves the beer away in distain.
The Human flicks the fly away and drinks the beer.
The Dwarf picks the fly up by the wings, holding it over his glass and screams, "Spit it all out you little *******!"
Flying like a boss!! Vsadím se, že když přistáli, tak slavili narozky...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Mladá léta této kočky... http://www.youtube.com/watch?v=KzDVGw1_ ... re=relatedNalkanar wrote:*kočka s kohoutem*
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Ha, proč jsou ženské lepší vojáci jak chlapi

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Dneska jedu v metru, nudíme se s kámošem když mě napadne dokonalá věc... FacePalmovka... Nadnárodní třída, Nové Butt Ovice, Invalidhovna, a ted už nevím co vše jsme vymysleli... prostě kraviný!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
SMS, která mi právě přišla: Vážený pane, do jednoho týdne se dostavte na odbor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál v Jihlavě. Vaše Policie.
Dnes už ani ta předvolání nejsou co bývala.
Dnes už ani ta předvolání nejsou co bývala.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.

Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.