Braenn wrote:No jo, holka se pozná - komu jinýmu se by se líbilo anime Nana.![]()
Ale víš co ti tam chybí z těch opravdových anime klasik? Seirei no moribito, Gunslinger Girl a Otogi Zoshi namátkou... Určitě zkoukni!
Jinak teda, až na výjimky, musím říct že tvůj seznam mě spíše vyděsil, než inspiroval, hlavně seriály shora - Angel, Buffy, Čarodějky a tak dále? Ne že bych to sem tam neviděla, ale doporučovat?
Tak, ono záleží jak se na to díváš. Já se to snažím moc nekritizovat jinak bych se nedívala na nic z toho, pač mě serou ty utahaný emoční výlevy, které jsou na můj vkus moc natáhnutý, aby obsáhly co nejvíce dílů jinak by díly samy o sobě byly o ničem. Nehledě na to, že tam občas řeší do nebe volající hovadiny, ale musím zase na jejich obranu říct, že se v některých dílech najdou i slušný hlody. Čarodějky mám spíš pro zasmání, protože to za prvé točili z informací od kultu wicca a za druhý nevyšel jim rozpočet na perfektní ztvárnění démonů a toho všeho, takže jen pomalovali lidi, navlíkli je nanejvýš do trapných masek atd., takže to je takové nemastné, neslané, ale pořád zkouknutelné díky mnoha vtipkům. A na jejich celkovou obranu musím řící, že mi jsou milejší tyhle seriály než trilogie s naslunci zářícími upíry ze Stmívání.