Jinak za zlatky se dá koupit opravdu nechutné vybavení - tuny nejrůznějších serepetiček které zvedají stroj o třídu výše, 100% posádka (my levlili přes měsíc ze 75% na 100%, stálo to za to, ale už jen skutečnost že si někdo rovnou tu 100% posádku koupí...), průbojná či jinak speciální munice, obvykle přeboostěné premiové tanky, dvojnásobek XP a creditů.
Lognu VI.třídu a sleduju jak mě to práskne na dno tabulky, během bitvy když se daří tak vesele cinkám o pancíř všem subscribům, neboť prostě nedám kačky za náboje s průbojností. Co mě opravdu mrzí je, že fyzika ve hře sice funguje, ale tak nějak penězma. Takže i když mám jen o třídu horší tank tak občas přijedu hezky zezadu k nepříteli, namířím mu kanónem rovnou do pr##le a stejně ho neprostřelím. A pak když jen někde vykouknu tak puf a jsem mrtvej na jednu ránu i když mám 710 HP... A to zamrzí. A na dno tabulky či do její spodní části mě to prdne asi tak 9/10 her. A dělat 9/10 her žrádlo pro lepší tanky mě fakt nebaví.
S dvojkama je to prostě jiné kafe, hra proti sobě vždy postaví docela vyrovnané formace (bohužel s rúznou úrovní demence hráčů) a ještě ani jednou to proti mě nepostavilo tank IV.třídy.
Je sice peklo probít II.třídou o třídu vyššího těžce obrněného Frantíka, ale kupodivu to jde, pomalu ale jde. To samé prostě nemůžu říct ve hře s vyššími třídami, tam i kdybych se stavěl na hlavu tak tu IX.třídu neprorazím. Takže tam prostě jsem navíc a nemůžu hru ovlivnit.
S II. třídou i bez zlaťáků a subscribu můžu vyhrát, ne pokaždé, ale můžu. A hru setsakra ovlivňuju.
A taková II.třída když ji ještě vylepšíte o doplňující nadstandartní kravinky a nahoníte tam posádce 100%, to je úplně jinej stroj se kterým ty fragy lítají úplně jinak a ta hra pak prostě krásně baví a plní účel hry který mi vyhovuje. Sednout ke kompu a zastřílet si, pomlátit pár tanků a spokojeně odlognout.
Nemám potřebu za každou cenu dosáhnout po měsících nudného hraní na VIII. či IX. třídu a pak několik dalších měsíců šetřit na jejich výbavu. Chci se bavit a neplatit, tudíž hrajeme touto variantou a jsme spokojení.
Jinak pokud jsou ve hře I. a II. třídy tak je na výběr ze 4 map, pokud II. a III. třídy tak je těch map asi 15 (přesně netuším), takže to neomrzí...
Jediné co mě občas zarazí je fakt, že někdy v únoru WoT odstranili z obchodů přeboostěný německý premiový tank II.třídy a to Pz38H735f, avšak ti co jej stihli koupit s ním slavnostně vyhrávají a baví se. Ten pancíř co tento stroj má je opravdu nechutnej a ty rány co pálí mají penetraci a DMG o dvě třídy výš.
A naše Pz35t je prostě smrtonoš