Spánek, meditace, únava
Re: Spánek, meditace, únava
Tak pak nevim co je meditace, já myslel ,že se bavíme o hře 
Vaillardo Vran:
Hlavně bychom si měli raději zameditovat, než tu na sebe v některých forech vyštěkneme:)
to Sorrow - no, šlo mi tak trošku o logiku, že když se jako člověk vyspí, tak může meditovat, i když mezitím nebyla hodina. A tím, že nemůžeš spát víckrát za sebou to ani není zneužitelný. Spíš takovej bonus občasnej.
to Sorrow - no, šlo mi tak trošku o logiku, že když se jako člověk vyspí, tak může meditovat, i když mezitím nebyla hodina. A tím, že nemůžeš spát víckrát za sebou to ani není zneužitelný. Spíš takovej bonus občasnej.
Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu
Mohlo by se pridat pro ostatni povolani neco jako "odpocivani", coz by bylo stejne jako meditace/modlitba pro kouzlici povolani.
Hranice se asi posune, spanek pri 20% a postih pri 80% mozna, popremyslim o tom. Stejne tak jako kouzleni u maga.
Navic, kazda postava ma staminu (=tzn opak unavy, akorat je to ciselna hodnota) a ta se s rostoucim levelem zvysuje. Na rychlost unavovani ma vliv hlavne odolnost a pokud se vas mag rychle unavil, pak je velmi pravdepodobne, ze ji ma dost malou..
Hranice se asi posune, spanek pri 20% a postih pri 80% mozna, popremyslim o tom. Stejne tak jako kouzleni u maga.
Navic, kazda postava ma staminu (=tzn opak unavy, akorat je to ciselna hodnota) a ta se s rostoucim levelem zvysuje. Na rychlost unavovani ma vliv hlavne odolnost a pokud se vas mag rychle unavil, pak je velmi pravdepodobne, ze ji ma dost malou..
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
podle magovejch HP soudim ze ma odolnost jako ja a me za tu vypravu nabehlo asi 27% unavy (sem fighter takze sem byl mozna este vytizenejsi nez mag s tema svejma par odolej elementum nebo jak se ta verze 1. urovne menuje)
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Chci se pridat k tomu aby bylo pro vsechny povolani udelano neco ve stylu meditace u magu .... mam postavu trpasliciho obrance, ziskal sem odbornost Obranny postoj,jednou za den ... spim vzdy iba v hostincich ... unavu sem diky sve nadprumerne odolnosti jeste nepocitil takze u ohniste sem se nikdy nemohl vyspat....tymto sa pouziti "jednou za den" stava prakticky nepouzetilnym v hre...kdyz nekam du vyspim se v hospode a pak to muzu pouzit jen jednou. takze v realu ju muzu pouzit mozno raz za 4 hodiny... nic moc popravde,ta odbornost je takto k nicemu...
timto prosim DM/WB at se na to podivaji...soucasny system znevyhodnuje odbornosti mnoha povolani (zmineny mnich,aac,pan zbrane-ki zraneni) a kazi to radost hrace z onoho povolani,ja sem se na tu odbornost nehorazne tesil, ale kdyz je skoro nepouzitelna tak mna to mrzi a kazi zabavu ....
timto prosim DM/WB at se na to podivaji...soucasny system znevyhodnuje odbornosti mnoha povolani (zmineny mnich,aac,pan zbrane-ki zraneni) a kazi to radost hrace z onoho povolani,ja sem se na tu odbornost nehorazne tesil, ale kdyz je skoro nepouzitelna tak mna to mrzi a kazi zabavu ....
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
- human_wreck
- Měšťan
Zajímalo by mě, jak je to ted s tím spaním. Když jsem spal naposledy venku u ohniště, tak mi to vzalo jen 25% z 50% únavy. Po vyspání to napsalo, že je postava dost rozlámaná a spánek nestál za nic. Bylo to v lokaci Krynské hory - východní okraj. Nebo tak nějak.
Jako přišlo by mě to normální, ale Kucik tuším psal v úpravách, že spánek vždy únavu nuluje.
btw: duši bytosti jsem kontroloval několikrát, abych měl jistotu, že se opravdu dívam na svoji únavu.
Jako přišlo by mě to normální, ale Kucik tuším psal v úpravách, že spánek vždy únavu nuluje.
btw: duši bytosti jsem kontroloval několikrát, abych měl jistotu, že se opravdu dívam na svoji únavu.
Shadiyah ... Bardka do nepohody :]
v lokaci se nastavuje "kvalita" spánku, zkus se tam příště vyspat dvakrát po sobě, co to udělá
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
prosím toho kdo má u sebe modul, aby změnil u mnicha animaci meditace tak jak byla než to někdo přepsal původnim tj. mnich má klečet a mít sepnuté ruce.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
uz by to melo byt meditovani