Krata wrote:Přesně tak

.. to už se mi stalo dostkrát kdy sem NPC krásně vystavil a čekal jen až se přiblížej PC a já rozjedu nějaký divadýlko.. když naběhli tak já sem napsal
"Stůjte vetř...."
a postavy už si dělili loot
Kdepak, tu pav.......u ti stejne neodpustim.

Ty vubec netusis, jakou jsem mel po vsech tech udalostech chut ji zmasakrovat a rozsekat na kusy. Nemas ani poneti, jak velke psychicke trauma to pro mne bylo, kdyz ma postava dostala zkameneni a musel jsem se divat, jak ostatni tu mrchu likviduji. A to jsi jeste provokoval s tim, jak se cuka na zemi a ne a ne zhebnout.. Vis vubec, jak ja Artovi v tu chvili zavidel?
To mas, jak kdybys pred hladoveho psa na retezu strcil kus vynikajiciho, vonaveho masa a pak ho nechal stekat a poskakovat a panackovat, jen aby to maso dostal. Sem tam bys mu s nim prejel po cumaku a obcas bys mu ho napul uz strcil do huby. No a nakonec bys maso hodil jinym coklum a toho psa nechal se divat. Regulerni tyrani. A to mas tu drzost psat, ze jsi hodny DM!
PS: to byla presne ta chvile, kdy bych ohromne ocenil, kdyby bestie dostala -20 AC, -20 BAB a +5000 hp. A v prubehu jejiho masakrovani bys mohl hazet hlasky typu:
*krouti se bolesti* *bezmocne skube nohama* *praskaji ji koncetiny* *BU ji rozdupl hlavu* a podobne. Aspon tak pet minut v kuse. Pokud by HP nestacily, mohl bys masakru vystavit i jeji pribuzny, vcetne bezbrannych potomku, vnuku a podobne. A nakonec nechat mrsku s popisem *posledni sveho rodu* Tu by BU sezral a druhy den by se vsichni divili, jak ohromne spokojeny a mirumilovny jsem.
134
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru