to Marvin: súhlasím .. nech si človek aj zaRPí - myslím si že o tom hlavne Thalia má byť ... nie o naháňaní zlata, vecí, XP a Berserka (

)- lebo čo potom hráč spaví, keď:
bude mať milióny na účte
bude mať naj vecí v hre
bude mať všetky bytosti za 1xp
chytí, znásilní a umučí Berserka
tak mu neostane nič iné, ako buď začať RPiť, alebo odísť na iný server ...
Ja osobne sa priznám, že už teraz plánujem, jak chudáka Nomisa tak za 1-2 mesiace začnem otravovať, aby pridal nový craft, ak budem mať všetko na maxime ....
Ale stále sa snažím nájsť si čo najviac času na RP, ktoré - keď nájdete správnych hráčov ako ja - je niečo úplne super
AD ZÁROBOK: keďže som crafter, ktorý creepi a lootuje, keď potrebuje zarobiť na craft, kde by si vyrobil veci, s ktorými môže lootiť a creepiť na ešte silnejších potvorách

tak zo svojj skúsenosti poviem:
v crafte NIE JE šanca zarobiť tolko ako na lootení a creepení .... porovnanie:
CRAFT: 2hý najsilnejšia zbraň v crafte sa vyrába okolo 2,5 hodiny (vyrába!! k tomu pripočítajte čas strávený zháňaním surovín) a zarobí sa zaň u výkupcu tak nanajvýš 50k (to isté platí uv truhlárine, ale tam to trvá ešte dlhšie)
jediná možnosť ako zarobiť fakt dosť je predať tú vec hráčovi - ale málokto má niekoľko sto tisíc navrch, aby si ho mohol kúpiť

TROFEJE: minule som nemala koruny na craft, tak som si spravila 2,5 hod koliečko - zarobila som 250k