Alchymie

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Sveneld
Šlechtic

Re: Alchymie

Post by Sveneld »

docela jsem koukal ze element na zbran dava +12 jako do zakladu, pri kritiku je to o prislusny nasobitel vetsi. trochu moc. na jednu stranu se tu upravilo dmg zbrani, na druhou vam to dozene a predezene jedna flaska..

jinak slo o flasku zek
nwn
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Sveneld wrote:docela jsem koukal ze element na zbran dava +12 jako do zakladu, pri kritiku je to o prislusny nasobitel vetsi. trochu moc. na jednu stranu se tu upravilo dmg zbrani, na druhou vam to dozene a predezene jedna flaska..

jinak slo o flasku zek
No, byli tu i takoví co meli zbran s treba 1k10 elementem, nakouzleny ohen na zbrani a potreli si zbran lektvarem 5x (ohen, chlad, kyselina, elektrina, zvuk)
To teprv byly kritiky... Od té doby je zakázáno potírat zbran více než jedním lektvarem, takže už se tost zkrotilo... takze +12 dmg elementem v lektvaru by melo byt ok...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Bahnak wrote:
Sveneld wrote:docela jsem koukal ze element na zbran dava +12 jako do zakladu, pri kritiku je to o prislusny nasobitel vetsi. trochu moc. na jednu stranu se tu upravilo dmg zbrani, na druhou vam to dozene a predezene jedna flaska..

jinak slo o flasku zek
No, byli tu i takoví co meli zbran s treba 1k10 elementem, nakouzleny ohen na zbrani a potreli si zbran lektvarem 5x (ohen, chlad, kyselina, elektrina, zvuk)
To teprv byly kritiky... Od té doby je zakázáno potírat zbran více než jedním lektvarem, takže už se tost zkrotilo... takze +12 dmg elementem v lektvaru by melo byt ok...
už to naštěstí nejde kumulovat...navíc +12 je při top skillu v alchymii a to moc postav neumí

EDIT: navíc max je jen +8
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Dečka
Nováček

Post by Dečka »

Jak jste se dostali k +12 by mně zajímalo, mám top alchymistu dost dlouho a maximálně jde +8 elementem
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

tak hybaj sveneld s pravdou ven. :-D Recepis sem a forem nebo nám selže pistole :-D
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Sveneld pise, ze pouzil lektvar "zek" to snad mluvi za vse, vsichni vime, ze na 20levelu alchymie by mel davat +8 (i to me pripada na 20minut dost po zmene sily zbrani a ocarovani, kdo nevidel nove ocarovani treba na kukry at se radej nevyjadruje, ja dal ocarovani nezkousel nemam na to naladu)
Sam sveneld nema takovou alchymii aby si to namichal, dokonce si myslim, ze zdroj toho lektvaru je sam Dečka.
Proste to včera pouzil a najednou byl efekt +12 a pise to poctive sem. Meli by se k tomu vyjadrovat zpusobila DM a ne nejaky tlachari.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

Bahnak wrote:tak hybaj sveneld s pravdou ven. :-D Recepis sem a forem nebo nám selže pistole :-D
nechapu na co narazis...

jak rikam v zakladu +12 kyselinou element, pouzivam kukri - kritik x3 tzn, 12x3=36 dmg pri kritikach, nedavalo to +8, ale +12 - pisu to znova pro ty pomalejsi

prijde mi to dost..

jakmile ho pouziji znova - dodam screen, do te doby me a istvanovi, ktery to videl take, holt budete muset verit
nwn
Dečka
Nováček

Post by Dečka »

Tady je ten screen, vařeno dnes. Pokud máš +12 je to bug, jak se ti to povedlo netušim a vysyp je do koše.
Attachments
Kys8.JPG
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

tak jo jednalo se o bug, dneska stejny flasky z teze varky fungovaly normalne, takze +8
nwn
Awadar
Měšťan

Post by Awadar »

Image

Jedná se o lektvar lel, prosím může se na to někdo podívat – toto je opravdu nepříjemné(je to drahý a ještě to nic nevyléčí)? Pil jsem lektvar po boji z medvědem v jejich noře.
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Není to vyrobené nějakým nízkolevelovým alchymistou? Pak by to mohlo odpovídat...
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
kucik
Temnota

Post by kucik »

Lektvar lel, je ale jeden ze slabších léčivých lektvarů, jestli se nepletu. Zálečí samozřejmě, kdo to vyrobil.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Awadar
Měšťan

Post by Awadar »

Prosím netvrďte mi, že “lel“ je horší jak “li“(nemá náhodou “lel“ stejně jako “li“ pevně nastavenou hodnotu kolik má léčit, jestli se nemýlím tak něco kolem 40-50hp) – stojí mnohem víc(je 2-4 dražší jak "li"nevím přesně) a očividně tam je nějaký problém(Conflicts: 27)

Jinak léčivé lektvary jsou myslím tři – li,lel a lek – léčili 20hp, 40 nebo 50hp a lek je full heal a ten je ovlivněn lvl alcháče(pokud sem se spletl tak se omlouvám)
Urlraen
Rytíř

Post by Urlraen »

LELléčí v rozpětí a může se stát, že vyléčí i třeba 18 což je míň jak LI, ale ve většině případů vyléčí víc.
Navíc léčivých lektvarů je víc. Asi málo zkoušíš a LEK není fullheal. :)
Urlraen Zau'ndar - Vůdce klanu Zau'ndar.

Hladový pes loví nejlíp.

Drowí mysl
Awadar
Měšťan

Post by Awadar »

Urlraen wrote:LELléčí v rozpětí a může se stát, že vyléčí i třeba 18 což je míň jak LI, ale ve většině případů vyléčí víc.
Navíc léčivých lektvarů je víc. Asi málo zkoušíš a LEK není fullheal. :)

Děkuji za nějakou bližší informaci, aspoň vím, že lel je nanic a už si ho nekoupím(zatím mě ještě nevyléčil ani za 20hp). Zůstanu u li a lektvarů od NPC obchodníků.

Za svoji neznalost se omlouvám, alcháče nedělám jen pracuji s tím co jsem se doslechl ve hře.
Locked