Mordekainovo rozptyleni - pad hry

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Maya
Velmistr

Re: Mordekainovo rozptyleni - pad hry

Post by Maya »

Přestaňte se hašteřit a jestli, tak ve spamu. A abych nebyla oot, derka ráda pozoruju (šmíruju no :D) při jeho RP a upřímně, on mezi drowama, o kterých se dá říct, že to jsou creepeři jak diví patří do té světlé špice, kteří se snaží o nějakou tu záživnou hru pro chycené... Jo neříkám že sem tam někoho sejme pro radost, ale co... Tak lezete v noci ven, od toho jsou drowové: bubáci :)
Bůh

Post by Derken- »

Sakra Sorrowe, ty musíš mít fantazii :D Takže setkání 3x.. to jo, to mi ještě sedí, to beru. Teď k těm ostatním věcem..

- máš na 10. levelu GS? Nemáš, je od 11 a pochybuju, že si byl čerstvě 11. Nicméně jsi přežil -> Co ti na tom vadí?

- k setkání číslo 2... Chytli jsme tě s Legewiel na zlobrech. Pustili jsme tě... Nenapadlo tě nic lepšího než na epiky co tě právě pustili zaútočit znova hozením WoF. Podcenil si Legewiel a chytla tě znova. NECHAL jsem tě žít, protože jsem tě prostě nechtěl zabít. -> Zdá se ti to taky jako kurvení hry? Ty vlastně chceš umírat ne? To tě na tý hře baví nejvíc ne?

- setkání číslo 3... V prahvozdu řežeme medvědy a přiběhneš ty s Agnomordinem ( nebo jak, nepamatuju si to jméno přesně) Rozeběhneme se na vás.. Ty se u přechodu do další lokace otáčíš a házíš dispell. V tom samém kole k tobě dobíhá Nhil, která běžela vedle mě a dvěma kritiky se sneaky v hodnotě přibližně 200 dohromady tě posílá do kytek. Troufám si říct, že si umřel tím, že ses prostě zastavil na to castění. Ještě mi hra ani nespadla a tys už byl mrtev. A to že ten sekanec trvá přibližně tak 6 sekund.

Tak uber prosím své fantazie, mysli si o mě co chceš, názor člověka co na foru do všech jen reje mi je absolutně putna. Je mi neskutečně líto, že nemám uložené logy, abych mohl dokládat platnou verzi těch zažitků s tebou.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Ikstremist
Měšťan

Post by Ikstremist »

//ot
Nahodou, ja se se Zaundarkou potkal ve hře 3x a dycky sem ji utekl :-)
(A pravdou je ze na me taky utocila v boji s NPC, ale to ji nezazlivam, až budu na vyššim LVL rad ji to předvedu taky :twisted: )
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER

Laelaan Caana
Locked