ale na zombíky to funguje, na zeirovce a upíry neDenGrasse wrote:Dovedu si překvapit, že zombie nejsou zlé. Ke zlu totiž potřebuješ nějakou inteligenci, abys ho mohl páchat. Zombie jen sledují svůj jediný pud, zničit vše živé kolem. K tomu nemusí být za každou cenu zlé. Vlastně ani nepotřebují přesvědčení.
z nemrtvých andílci? :)
-
sandoftime
- Urozený
Re: z nemrtvých andílci? :)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Podle nekterych pravidel jsem dokonce videl, ze zombie skutecne nema zadne presvedceni. Ale z hlediska herniho enginu proste nejake mit musi a obvykle je prisuzovano prave neutral evil.
Aspon neco vyplynulo z nesmyslny debaty o lawful nemrtvych: Proklatce jsem kontroloval. Jsou evil (podle vzoru upiru). Zeirovci nevim jak jsou.
Aspon neco vyplynulo z nesmyslny debaty o lawful nemrtvych: Proklatce jsem kontroloval. Jsou evil (podle vzoru upiru). Zeirovci nevim jak jsou.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
bud rad a ber to jako bonus, ze ti to na nektery fungujesandoftime wrote:ale na zombíky to funguje, na zeirovce a upíry netedy myslím smite evil což souvisí s přesvědčením
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...