Krejci - update
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Re: Krejci - update
Pro hole je pripravovano neco specielniho... brzy se dockas. neboj.
A zase se craftí...
Sice se následující věc už řešila v jiném topicu, ale aby se neztratila a nezapadla v množství příspěvků, tak ještě to napíšu sem:
Podle toho, co se psalo zde je chybou, že moudrost na kapuci nelze dát.
Podle toho, co se psalo zde je chybou, že moudrost na kapuci nelze dát.
Jsem presvedcenej, ze toto je jiz opravene. Overim o vikendu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Chtěl jsem se optat proč jsem nenašel v šití výrobu šatů.Vůbec sem je tam neměl v nabídce.
To už se s ní nepočítá?
A dál proč je pořád vypnuté očarování bojových rukavic?
Nomis sliboval jak to pustí a stále nic.Kdyby byla možnost sehnat rukavice s jiným elementem
než oheň, tak bych neotravoval ale na oheň má skoro každý rezist
Tohle je už docela dost omezení pro danou skupinu povolání(mnich).
To už se s ní nepočítá?
A dál proč je pořád vypnuté očarování bojových rukavic?
Nomis sliboval jak to pustí a stále nic.Kdyby byla možnost sehnat rukavice s jiným elementem
než oheň, tak bych neotravoval ale na oheň má skoro každý rezist
Tohle je už docela dost omezení pro danou skupinu povolání(mnich).
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
S výrobou šatů se určitě počítá a funkce pro ní jsou už dlouho hotové, pokud není přístupná, tak je to chyba.
Co ta kapuce moudrosti? už tam je? Já čekám na 100% potvrzení protože ty vyšší šutry se těžko sháněj a mám akorát na otestování a pak na ušití 
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Opraveno.
Díky za kapuci moudrosti. + abyste se nenudili připomenu ještě jednou jednu chybu
při šití předmětu s použitím pouze jednoho druhu kamene, stále to strhává ze stacku jen jeden
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
Nerozumim. Proc by to pri pouziti jednoho kamene melo vzit vic kamenu? Mozna teda jenom nechapu system craftu.
kucik: při šití se vždy používají dva kamínky. Buď jsou stejné nebo různé, záleží co chci za vlastnosti, aby ten výrobek měl. Pokud používám dva stejné a vložím je na stolek ve stacku, tak se použije na výrobu jen jeden. Při prodeji se pak výrobek tváří, že byly použity oba kamínky.
Ale šak ve výsledku má výrobek vlastnosti dobré ne?gimlicek wrote:kucik: při šití se vždy používají dva kamínky. Buď jsou stejné nebo různé, záleží co chci za vlastnosti, aby ten výrobek měl. Pokud používám dva stejné a vložím je na stolek ve stacku, tak se použije na výrobu jen jeden. Při prodeji se pak výrobek tváří, že byly použity oba kamínky.
U zlatníka je to taky tak řešené.
Pokud dám 2 stejné kameny ve stacku a nastavím max % tak si to vezme 1 kámen a 1 kámen mi zůstane ve stolku a výsledný výrobek je v pořádku.
To není dle mě chyba, to tak Nomis chtěl
A pokud pak výkupčí dává cenu jako by tam byla hodnota dvou přísad na leštění kamenu, tka tím líp, aspon se na craftu dá vydělat, vyjimečně
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Jedná se o nesoulad s kovařinou, tam to bere dva pruty vždy. Jak různé tak stejné. Líbí se mi model jak funguje zlatnictví a krejčovina, méně pak kovařina/platnéřina. Možná by stálo za to někdy v budoucnu tento nesoulad sjednotit jedním či druhým způsobem.-RoF- wrote:Ale šak ve výsledku má výrobek vlastnosti dobré ne?gimlicek wrote:kucik: při šití se vždy používají dva kamínky. Buď jsou stejné nebo různé, záleží co chci za vlastnosti, aby ten výrobek měl. Pokud používám dva stejné a vložím je na stolek ve stacku, tak se použije na výrobu jen jeden. Při prodeji se pak výrobek tváří, že byly použity oba kamínky.
U zlatníka je to taky tak řešené.
Pokud dám 2 stejné kameny ve stacku a nastavím max % tak si to vezme 1 kámen a 1 kámen mi zůstane ve stolku a výsledný výrobek je v pořádku.
To není dle mě chyba, to tak Nomis chtěl
A pokud pak výkupčí dává cenu jako by tam byla hodnota dvou přísad na leštění kamenu, tka tím líp, aspon se na craftu dá vydělat, vyjimečně
Durman Zlomocný - Helgaronův válečný kněz
To máš pravdu. Asi by bylo lepší, když koveš z jednoho kovu, tak pokud dáš dva stejné pruty, tak si to vezme jen jeden prut ze stacku.Glumišek wrote:
Jedná se o nesoulad s kovařinou, tam to bere dva pruty vždy. Jak různé tak stejné. Líbí se mi model jak funguje zlatnictví a krejčovina, méně pak kovařina/platnéřina. Možná by stálo za to někdy v budoucnu tento nesoulad sjednotit jedním či druhým způsobem.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
- -darkvision-
- Bůh
Nemaj se chyby craftu, co se týče vykupování za vela peněz náhodou hlásit?-RoF- wrote:A pokud pak výkupčí dává cenu jako by tam byla hodnota dvou přísad na leštění kamenu, tka tím líp, aspon se na craftu dá vydělat, vyjimečně
Já jen že tu bylo několikrat řečeno, že craft už není dělaný aby lidé na něm vydělávali. A to cos napsal na mě působí, jako kdybys toho chtěl využívat
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Jak různé tak stejné ? Když vyrábíš zbroj z jednoho kovu tak si to vezme dva pruty toho danýho kovu, ale když ho s něčim mícháš tak si to bere jen od každýho jeden.Glumišek wrote:
Jedná se o nesoulad s kovařinou, tam to bere dva pruty vždy. Jak různé tak stejné. Líbí se mi model jak funguje zlatnictví a krejčovina, méně pak kovařina/platnéřina. Možná by stálo za to někdy v budoucnu tento nesoulad sjednotit jedním či druhým způsobem.
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."