Nova pravidla - Timestop

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

-darkvision-
Bůh

Re: Nova pravidla - Timestop

Post by -darkvision- »

Arash wrote:Souhlasím s jakoukoli takovou změnou, nebo spíš by se mělo to kouzlo úplně zrušit a plno dalších kouzel upravit.

Kouzelnické classy jsou tady opravdu přesílené diky tomu že jde spát na každém rohu...
Podle me ani nejsou tak přesílené když 1/3 kouzel je v lektvarech pomalu. Asi tak, tak, tak ...

EDIT: Ono kdyz muzes meditovat po 45real minutach tak nekdy fakt jako cekas. Kor pri dobach kouzel, ktere jsou zkracene.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
turiel
Nováček

Post by turiel »

ja bych nechala: kouzelniky- kouzlit, bojovniky- bojovat, vrahy- vrazdit, druidy- druidit, hranicare -hranicit,barbary - barbarit, kleriky -klericit ,barda-bardit,paladina -paladinit ale hlavne hrace se vyblbnout ,vyhrat si ,bavit se :wink: protoze kdo chce hledat skulinky jak udelat ze sve postavy neskutecne monstrum to stejne udela a kdo si chce hrat jen tak pro zabavu a nehonit ego tak je mu fuk kdo co umi a kolik da na jednu ranu atd atd atd.

ale prosim seberte: elfum -jejich dlouhe usi , trpasliky- nechte vyrust, orky -obdarte neskutecnou krasou, lidem- dejte to co ostatnim uberete a nazaver drowum - obarvit vlasy na zeleno kdo se ma neustale koukat na tu bilou zaplavu :twisted:

moc dekuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

mě tak napadlo, až zase bude povrch utočit na podtemno, aby něko i těm NPC co chrani charxass někdo vysvětlil nová pravidla čáryfukování v timestpu :-D hlavně ty kouzla smrti :-D
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Jkerry
Poutník

Post by Jkerry »

Je fakt že NPCkám v Timestopu nikdo kouzlit útočný kouzla nezakázal to jsem zažil na vlastní kůži u jednoho licha. Hodil si TS a pěkně mě opral.
Diodric
Lathanien
Delrick
DenGrasse
Ďábel

Post by DenGrasse »

Napiš kde to bylo. Potrestám licha za zneužití nepřítomnosti DM několika sty lety další služby v nemrtvém stavu.
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Locked