-RoF- wrote:
No ale Thalie je fantasy, tak proč ne, že?
I fantasy má své meze.
Šak jo no, ale každý je má jiné ty meze ve své fantazii
Derken- wrote:Kámo, asi jsem moc mladej a blbej na to, abych sdílel tvůj typ humoru. Nechceš třeba ještě aby mluvili a mohl si s nima dělat věci jako s tvýma zvířátkama?
Hehe jasná věc . Tak mluvit by nemuseli a jaké jiné věci?
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Mám připravenou novou verzi. Židli lze nyní vzít do batohu (do předmětu) a opět vyvolat, což umožňuje pohodlné umísťování židlí ke stěnám místnosti, stolům apod. Uložení do batohu umožňuje postavě mít u sebe víc židlí, popř. je naložit na dopravní zvíře.
Mě se to líbí, když může někdo tahat v baťůžku deset plátovejch zbrojí proč by se mu tam nemohla vejít skládací židlička.
I když by asi nejlíp vypadala jako taková ta malá trojnohá stolička bez opěradla.
Každopádně za mě velké ANO.
(alespoň si i můj drow zarybaří, jen nechci vidět co z těch kyselinovejch jezer vytáhnu za humus...)
Tahat za sebou na provázku židli mi nepřijde jako vymoženost fantasy světa, přeci jen když nesu židli na dvorek, taky ji spíš táhnu než abych ji měl v batohu. Pro thalii jako takovou by ovšem židle v inventáři byla rozhodně mnohem rozumnější řešení než ji mít sebou jako summona.
"Parkvošitě" židlí bych se nebál, koně nezpůsopvbují trhání hry proto, že by jich bylo hodně, ale proto, že narozdíl od židlí mají custom textury. Čím větší textura je, tím déle trvá její načtení z override nebo haku, proto se hra kouše, pokud se objeví hráč v CEPové zbroji, nebo nedej bože sedící na koni ale naopak v jeskyni, kde je hromada příšer ze standardního bestiáře nwn hra běží krásně.
Židle není objekt který by se do nwn přimontoval pomocí haků a proto ani tisíc "zaparkovaných" židlí nebude způsobovat zásek byť i na starších strojích.
Stejně ale souhlasím vyjímečně s názorem většiny, že když židli, tak do inventáře, jinak tu budem vypadat jak v tom vtipu o bláznovi se zubním kartáčkem na vodítku.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo Pain is temporary. Victory is forever.
Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček.
J.F.Payne wrote:Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček.
Hm... chytrýýý
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
J.F.Payne wrote:Už vidím, jak si z téhle featury spousta chytráků udělá taktiku nazvanou "židlová hradba" popřípadě "val z židlí" široce využitelnou proti hloupým potvorám. Ty se zablokují a pak ustřílí. Chce to jen místo deseti plátovek do batohu přibalit deset židliček.
No, to je jen prognóza předpokládaného vývoje podle mých (pozorováním záskaných) zkušeností. Zneužít se dá skoro všechno, a vynalézavost hráčů v tom nezná mezí
Ze stanů by se dělal val stokrát lépe - jsou delší. Také by mohli zkusit val ze svíček, jsou levnější... Takový argument lze použít skoro proti jakýmkoliv umístitelným předmětům.
Ze stanů by se dělal val stokrát lépe - jsou delší. Také by mohli zkusit val ze svíček, jsou levnější... Takový argument lze použít skoro proti jakýmkoliv umístitelným předmětům.
on hlavně rozumbrada asi neví, že většina takových objektů je průchozí, viz stany a tak podobně, není důvod aby židle nebyly, to záleží na nastavení objektu v toolsetu
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo Pain is temporary. Victory is forever.
Prasokralik wrote:on hlavně rozumbrada asi neví, že většina takových objektů je průchozí, viz stany a tak podobně, není důvod aby židle nebyly, to záleží na nastavení objektu v toolsetu
No, průchozí židle snad udělat nejde, ne?
EDIT: Jinak ta má připomínka byla myšlena spíš v nadsázce, židlovej val mi přišel vtipnej. Jinak jsem za sebe hlasoval za možnost "pro", protože jednoduše nevidím důvod, proč něco, co hru rozšiřuje, a co navíc někdo dobrovolně naskriptuje, jen tak smést ze stolu.