Různé druhy craftů

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Který z druhů craftu je vám bližší?

CNR craft
0
No votes
Thálijský craft
18
47%
Craft s neznámými recepty
7
18%
Jiný craft (popíšu)
6
16%
Chci si jenom kliknout.
7
18%

Total votes: 38

Narsith
Šlechtic

Re: Různé druhy craftů

Post by Narsith »

Rejty wrote:
Narsith wrote:Jen bych ho dodělal. :)
Super, na to jsme čekali dlouho, až se přihlásí někdo, kdo ho dodělá... :)
Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout :mrgreen:
ACC Bziik
Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec
Robert Ness-Kněz na baterky
Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Narsith wrote:Hmm,od pristiho ctvrtka se budu 5 dni valet v nemocnici...kdybych věděl co a jak a hlavně kde se to trošku naučit tak bych i z tim kraftem mohl pichnout :mrgreen:
Zkus kontaktovat Kucika, třeba ti poradí. :wink:
Vedoucí týmu Thalie
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Naprosto mi vyhovuje stávající craft, sice u toho prosedim roky, ale dá se u toho učit :) Nejlepší na něm je právě ta věc, že si můžeš udělat předměty přesně na míru.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
černý vlk
Šlechtic

Post by černý vlk »

Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).

Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max.
Spammaster zakázaného kanálu (9.10.2011 potrestán)
Ikstremist
Měšťan

Post by Ikstremist »

černý vlk wrote:taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba).
Alchymie. Rozhodně dobrý systém, ale strašně se nevyplatí vařit. Časová náročnost výroby jednoho lektvaru je strašná. Zkrátit na 3 sekundy max.
Souhlas! Navíc alchymie je jediný prodělečný craft. Velice bych ocenil možnost pojmenování lektvarů podle sebe - mohla by na to být v dílnách bedna, třeba.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
PSYTRANCE POWER

Laelaan Caana
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

černý vlk wrote:Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká... taky jsem nechápal, proč se tým Thalie nejen nesnaží podporovat craftery, ale dokonce jde proti nim (žádné expy v dílnách třeba). Pro mě je fungující svět přímo závislý na tom, jaké poskytuje možnosti, a jak jsou dostupné předměty od PC (ne levně, ale prostě že je někdo dokáže vyrobit)..takže rozhodně ponechat thalijský systém craftu, dodělat ho, vyvážit (+5 věci by měly stát několik milionů, ale měly by se vyplatit craftmanovi)...více možností, použitelných možností..možnosti očarování pásků, rób a dalších výrobků (´možnost vytvořit si exlusivní předmět přesně podle představ).
Já mám třeba zbroj +4 od NPC takže ne že to nejde ;) jen hledat

NPC prodávají roby +5 s adekvátními bonusy do doby, než bude krejčovina dodělaná, narozdíl od kovařiny a platneřiny to je nedodělek

Na jiných serverech máš snad expy za kraft, když thalie jak říkáš "jde tak strašně proti krafterům" protože v dílnách nejsou časovky? To nejspíš všechny moduly které nemají časovky vůbec jdou proti hráčům všem, nejen proti crafterům, tomu říkám logika

No a za mě, uvítal bych v alchymii možnost drtit/destilovat/kondenzovat ve velkém, třeba po deseti kusech, ono když už za to nejsou craft expy je to dost otrava šušnit každou bylinku po jednom kousku.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

černý vlk wrote:Craft mi tady přijde zajímavý (rozhodně ne dokonalý). Kroutím hlavou nad tím, že mistr krejčí dokáže udělat supr robu+5 AC, ale NPC prodává robu +5AC +6 výcvik +5 / 5 redukce 15 / - redukce ohně... výsměch PC krejčímu...ale takový pásek +5 síla, joo na to je PC machr a od NPC se tohoto nedočkáte...proč? Nevím, nechápu. Stejně jako nechápu, že pletnéř dokáže vyrobit superzbroj +5, ale NPC umí jen +3..Proč? Asi do toho nevidím, možná mi něco uniká...
Lepší krejčovský výrobky jsou u NPC proto, že není kdo by je přidal do craftu. Tak aby byly alespoň takto dostupný. Pokud to do craftu doskriptuješ, z obchodů je stáhnu.
Vedoucí týmu Thalie
Locked