Vyřešeno: Systém koní
Re: Systém koní
Koně nepodporují některé vzhledy šatů. Musíš si to holt přešívat, zkoušet, dokud nenajdeš nějaké, které na koni jsou vidět.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
diky , radsi budu jezdit ve zbrojiDerken- wrote:Koně nepodporují některé vzhledy šatů. Musíš si to holt přešívat, zkoušet, dokud nenajdeš nějaké, které na koni jsou vidět.
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
-
Prasokralik
- Bůh
Hnědej kůň podporuje víc modelů než bílej a černej.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
Ta moje kobylka byla nahoře na hradbách , už jsem si jí sundal. Děkuji za pomoc.
Menhiri Dierta
Já si šila zbroj tak, že jsem si koně vzala k barvíři a čestí oblečení který nešli vidět měnila na koni. Radši jsem napsala do Pj kanálu, proč tam toho koně mám. Lepší jak se furt převlíkat (navíc co kdybych musela bojovat na koni) nebo jezdit polonahá - někdo mě totiž viděl nahou a někdo jako ducha.rosnicka wrote:diky , radsi budu jezdit ve zbrojiDerken- wrote:Koně nepodporují některé vzhledy šatů. Musíš si to holt přešívat, zkoušet, dokud nenajdeš nějaké, které na koni jsou vidět.![]()
ale priste to vyzkousim
Na vyžádání.
Mě jednou viděla Olwenka jako velkou kočku s vykulenýma očima a mašličkou na hlavě , dokonce mi to poslala . Neuvěřitelné.
Menhiri Dierta
Dej prosím screenJachym wrote:Mě jednou viděla Olwenka jako velkou kočku s vykulenýma očima a mašličkou na hlavě , dokonce mi to poslala . Neuvěřitelné.
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
po relogu Olwen viděla Menhiri už normálně-RoF- wrote:Dej prosím screenJachym wrote:Mě jednou viděla Olwenka jako velkou kočku s vykulenýma očima a mašličkou na hlavě , dokonce mi to poslala . Neuvěřitelné.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
To je dost dobrá sranda
Díky 
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Na Thalii nejsou koně v partě kvůli omezení počtu companionů a měnit se na tom nic nehodlá. Je to tak?
Pokud ne, mohli bychom vyřešit přeotravné cestování s koněm přes přechod úpravou onAreaEnter scriptu v kombinaci s flagem, že kůň následuje majitele? Teoreticky by se načetl by se do lokace spolu s majitelem. Prakticky to vyzkouším.
Pokud ne, mohli bychom vyřešit přeotravné cestování s koněm přes přechod úpravou onAreaEnter scriptu v kombinaci s flagem, že kůň následuje majitele? Teoreticky by se načetl by se do lokace spolu s majitelem. Prakticky to vyzkouším.
Já nevím proč nejsou v partě. Tam žádný limit pokud vím není, kůň se dá přidat jako typ henchmen, který se na Thalii nepoužívá...
Limit tam je, ale šel by zvýšit.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ooo a šlo by to zvýšit i tak, aby si nekromant mohl udělat miniarmádku nemrtvých?kucik wrote:Limit tam je, ale šel by zvýšit.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Nejen nekromanti. S tím by se pak dal rozvinout systém summonů ala Lineage (supportní summoni a bojoví summoni).
.
Jak to funguje? Je limit na množství companions, nebo jen henchmen?