RES wrote:Jeste pro DM Danrri ja chodil do mesta ano a spal v hostinci ano ale vzdy v prevleku v rudych satek tak jak carodejku nikdo neznal a co je jeji prevlek prozrazen tak NIKAM NECHODIM tak tady zase nemelte jako vzdy u kazdeho prispevku co napisu tu placate nejake vase smyslene haluze!!!
Vies v com je problem? Myslis si ze ked v hlave carodejnice vznikne napad chodit zahaleny, prezleceny a inak modifikovany tak je problem vyrieseny a nikto nema najmensiu sancu ta zastihnut. Ale ono to zial tak nie je a preto nas to rozculuje.
Cely system nwn funguje na kockach. Napr. niekto niekoho silne drzi aby sa nemohol pohnut taksi pekne hodi na silu. Drzany si hodi na obratnost.
Mysliet si ze ma nikto nemoze nijak spoznat lebo som sa tak rozhodol je absurdne.
Len by som rad upozronil na skill perform (herectvo), pripadne bluff (prestieranie). Smiem sa spytat ake vysoke zrucnosti ma carodejnica v tychto dvoch zrucnostiach?
Iba vynikajuci herec vie zmenit vsetky somaticke stranky svojej osobnosti.
A nejde predsa len o pobyt v meste. Na farmach je pusto? V lesoch nikto nie je?
Ak by si mal/a vlastnu lokaciu s bazinami tak nepoviem jedine slovo a mozes sa schovavat kde len chces.
Ono to cele teraz asi vyznieva ze chceme carodejnicu silou mocou dostat ale nie je to tak. Skus sa pozriet na to komplexne. (na vykreslenie si predstav klasicku dedinu, mas predstavu aka uzamknuta komunita to je?; v Karathe by som ti dal vacsii priestor)