Lagy
Re: Lagy
Delo se neco na modulu ze lagy zmizely? Resp. cim byly zapricineny, ma nekdo zdani?Caehan wrote:Lagy sou momentálně tatam.... nebo možná tytam...
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Nahrála jsem modul i s lokací která byla nahrána jen přes web (resmana)... předtím to bylo totéž s Jonovou DM lokací.. Jestli byly lagy skutečně tím netuším, každopádně dvakrát zmizely po regulérním nahrání lokace v modulu.karolina wrote:Leda by souvisely s nahráním DM lokace, která není nahrána přímo v modulu, ale pouze přes resmana, ale to netuším, jestli je možné.
Na vyžádání.
Já ti věřím. Logl jsem se a viděl je taky!kokosak wrote:L.....A.....G....Y..., ale neuvěřitelný
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Má někdo zkušenosti s tímto, kdy postava vejde do lokace a vinou její velikosti, nepřeberného množství placeablů, NPC, skriptu (kdoví čeho přesně) se nastartují takové lagy, které nepřestávají ani když postava danou lokaci opustí a přestanou teprve až po restartu hry ?
Jedná se o typ lagu, který sníží brutálně počet fps pomalu na slideshow.
Jedná se o typ lagu, který sníží brutálně počet fps pomalu na slideshow.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Tohle se mi příležitostně stávalo na starém počítači. Pomohl až restart počítače (ne jenom hry)
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Fryne, zkus napsat přímo Pajky. Ta je na lagy z lokací "expert".
Děje se to jen v některých konkrétních velkých lokacích, nebo obecně v každé větší? Hodně tu byl problém s jedním určitým tilesetem (Karatha, okolí Doubkova atd.)
Děje se to jen v některých konkrétních velkých lokacích, nebo obecně v každé větší? Hodně tu byl problém s jedním určitým tilesetem (Karatha, okolí Doubkova atd.)
.
Tento druh lagu jsem zažil snad poprvé. Předtím se mi hra o něco zasekávala jen ojediněle a to při opravdu masivních grafických orgiích (spousta grafických efektů kouzel ve spojitosti s větším množstvím PC apod...), ale i s tímhle si moje mašinka většinou v pohodě poradila a hlavně po skončení náročnosti na grafiku se opět hra vzpamatovala a vrátila do původní plynulosti.Nalkanar wrote:Fryne, zkus napsat přímo Pajky. Ta je na lagy z lokací "expert".
Jednalo se o konkrétní lokaci (chrám v Murgondu, nevím přesně které podlaží, u již zmiňovaných Maugů), asi větší (nestihnul jsem si ji celou projít) a znovu jsem do ni nenakouknul, abych si ověřil, že s plynulostí hry provede to samé co předtím.
Co mě opravdu zajímá, jestli je na vině něco v té lokaci (NPC, skript) nebo je chyba v mém kompu (nepoužívám vůbec žádné soubory v Override). Možná za tím bude prostá kombinace s Win7, které s NWN nejsou zrovna nejstabilnější, kdy se vše aktivovalo větší náročností dané lokace.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Spíš velké nic ... 3 x bylo ze mně jen žrádlo pro hyeny... tak sem se na to tentok. Odlogl někde v dungu ...takže žrádlo číslo 4 ... snad to doženu vizitkou postavy, nic kloudnějšího mně nenapadá ... jít na výpravu sebevražda. Lag a smrt.Zeerit wrote:Včera to taky nebylo nic moc, ale dneska jde pomalu i forum.
Sledoval jsem na stránce serverů chvilku ping a na Thalii to skákaklo od 47 po 1670 ...
"Vstupuji, když odcházím, já dobrodruh sám.
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."
Nejsem maskou, kterou nosím ... však tváří v tvář stávám se jí ..."