Braenn wrote:Hele teď se mi stala taková zajímavá věc - měla jsem x2 první bitvy, jako vždy, jela jsem prvním tankem, podařil se mi hrdina... a najednou všechny ostatní tanky měly bonus x3!
http://worldoftanks.eu/news/2166-tank-m ... e-victory/
Braenn wrote:Hele teď se mi stala taková zajímavá věc - měla jsem x2 první bitvy, jako vždy, jela jsem prvním tankem, podařil se mi hrdina... a najednou všechny ostatní tanky měly bonus x3!
Mno jako explozivní je fajn (navíc tuším zvyšuje šanci vznícení motoru při zasažení), ale musíš je chytit nepřipravený, určitě zezadu nebo zboku. Přední pancíř tím těžko prorazíš.-RoF- wrote:Heh ta explozivní munice (HE) je jako masakra ještě s touhle želvou
AMX40
Tady ty prtavce prorazíš skoro vždy, sice dáš občas zranění třeba za 2hp, ale občas dostane i za 100 a víczachy wrote:Mno jako explozivní je fajn (navíc tuším zvyšuje šanci vznícení motoru při zasažení), ale musíš je chytit nepřipravený, určitě zezadu nebo zboku. Přední pancíř tím těžko prorazíš.-RoF- wrote:Heh ta explozivní munice (HE) je jako masakra ještě s touhle želvou
AMX40
nejen onMolly23 wrote:koukám masochysta pux se dal na AMX 40