Důvod proč logovat je snad se zabavit, relaxovat u hry a užívat si ji takovou, jaká je ne? Opět záleží na snaze hráče, jestli on sám vyvine nějakou aktivitu, přitáhne do dějství další hráče (at už s pomocí DM nebo bez nich), či ovlivnuje svět sám za sebe. Když někdo v tomhle nevidí smysl, tak zřejmě logovat opravdu nemusí.Krysak wrote:Rori a Deka, fajn příspěvky.
Prase a králik se ptají, proč by měli na Thalii lognout, taky jsem zvědavej na Vaši odpověď.
Rovněž by mne zajímal Váš názor na to, zda není v něčem konkurence dál, pokud ano, v čem.
A poslední otázka, kdyby jste měli neco zlepšit, co by to bylo?
O konkurenci se nestarám, často zde čtu, co a jak udělali jinde a proč. jaké jsou tam výhody a nevýhody. Mně se na TH líbí, osobně jsem přijal změny na TH takové jaké jsou a přizpůsobil se, leč sám bych několik úprav provedl, ale opět na to jsem narážel předtím.
S nabídkou na výpomoc jsem se obracel na Shamana, stejně tak mu zaslal návrh a ukázku několika kouzel, která by měla využití jak po RP stránce, tak třeba i v CvC a celkově jsem tím chtěl podpořit mágy, kteří jsou zde tak "utlačovaní". Opravdu je to jen on přístupu.
PS.: S LDamianem souhlasím s cca polovinou "bodů", přesto DM aktivita je taková, jaká je vyvinutá aktivita u hráčů a jejich zájem o nějaký větší zásah do světa TH. V IC novinkách se stále něco děje, aspoň tedy na povrchu a jsou nezbytnou součástí. DM s jejich vložením poskytují nový náhled, nové možnosti
Naneštěstí hráči ne vždy vykazují zájem o dění ve světě poskytnuté ze strany DM. Momentálně se na povrchu naskytnulo několik nabídek a já bych na tom i rád podílel...JENŽE když se podívám do seznamu hráčů, tak u poloviny z nich odhadnu, co právě dělají, popř. nemají vůbec o nějaké Questy vůbec zájem. Jaká je pak motivace ze strany DM dělat i krátkodobý Q. jen pro jednoho hráče? takřka nulová...
Kucika plně chápu a v tomhle podpuruji. NT se stále vyvíjí, valná část je již hotová, pokud se nemýlím. Tak si tedy raději počkejte a hrajte prozatím s tím co je hm?