Poděkování
Re: Poděkování
Ještě musím poděkovat Nien za umělecké ztvárnění tance. Pro mě byla královnou parketu s tím, jak to uměla zanimovat a zahvězdičkovat.
Dík za hru všem hráčům i DM! Bylo to podařené.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
- Absinthorix
- Bůh
Díky všem tanečníkům a posluchačům
Jmenovitě Rodalovi který to pořádně roztáčel a Nien za organizaci, a také mistru z Azurovky ohňostroj a tak... Bylo to skvělé.
A taky moooooc díky za implementaci nové hudby, mělo to šmrnc
Jmenovitě Rodalovi který to pořádně roztáčel a Nien za organizaci, a také mistru z Azurovky ohňostroj a tak... Bylo to skvělé.
A taky moooooc díky za implementaci nové hudby, mělo to šmrnc
Last edited by Absinthorix on 00:50 17. Mar 2014, edited 1 time in total.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Tyo to děkujem my tobě. Tys ji dodal.Absinthorix wrote:A taky moooooc díky za implementaci nové hudby, mělo to šmrnc
Máte můj obdiv za pěkně vydařenou akci a hlavně všem za hojnou účast.
KaTo vše shrnul a vystihnul i za mě, nezbývá než poděkovat a těšit se na další.
Trochu děsivý, ale impozantní ohňostroj to hezky završil!
PS: Poděkování se vztahuje i za včerejšek a trochu napjatější atmosféru.
KaTo vše shrnul a vystihnul i za mě, nezbývá než poděkovat a těšit se na další.
Trochu děsivý, ale impozantní ohňostroj to hezky završil!
PS: Poděkování se vztahuje i za včerejšek a trochu napjatější atmosféru.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
-
sandoftime
- Urozený
S křížkem po funuse, ale ono i sledovat jak se postupně všechny společensky znavené postavy vytrácejí mělo něco do sebe. Květuška vedle skoro utopeného námořníka byla legendární.
A samozřejmě velké díky někomu, kdo Rienovi ono tančení vynahradil i bez hudby.
A samozřejmě velké díky někomu, kdo Rienovi ono tančení vynahradil i bez hudby.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Moc hezká akce, více takových
Za mé zážitky děkuji všem, s kterými jsem přišla do styku i jinak než roznášením pití
Rodalovi, že Naz donutil odložit tác - několikrát, Mornovi za vyjasnění jablkové záhady a nakonec přiběhnuvšímu Rienovi 
Amal - inspiraci pro ní jsem nalezla u tohoto klipu: https://youtu.be/nuckTcoZG4Q
Zar´tyriel
Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI
Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
Zar´tyriel
Nazyia - její příběh byl dovyprávěn <3 https://youtu.be/9yT0OW_GOpI
Moje <3 https://youtu.be/EugpuiJFfKo
Děkuju za super tancovačku pořadatelům, účastníkům i DM.
Potom speciální dík Nesqikoj za večerní pokec a neznámýmu za drama.
Potom speciální dík Nesqikoj za večerní pokec a neznámýmu za drama.
Děkuji za taneční večírek, vydařené po všech stránkách 
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Dík všem, že jste dorazili
) Goranovi za spolupráci, Absinthovi za to, že do toho šel a samozřejmě DMkům! 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Nekolikero momentek z tancovacky, jak mi utkvaly v pameti:
- Zrovna na parketu okolo sebe trsali Ali a Nien, kdyz mi dorazil tell: "Puldrak s kridlatou elfkou, to musi vypadat jako neco mezi baletem a kohoutimi zapasy!" Po drahne chvili mych IRL dusenych skreku pri te predstave jsem byl sto odepsat neco ve smyslu: "a coz kdybys mezi ty slepice hodil hrst zrni!"
- Zpusob jakym si navstevnici vydupali hodne silnou (a hodne drahou) koralku zdarma. Mimochodem, byla to jedna z prvnich veci na kterou se ptali.
- Nadseni "kmotra" kdyz zjistil ze nekteri (a ne, nebyli to ti vyse uvedeni chlastaci draheho palivce) dorazili jen pro to, aby udelali skodu na jidle. Kmotr byl tak rozzureny ze prisel o par tresni, jedno jablko a jednu hrusku, ze jsem se chvili obaval: ze se cela tancovacka zvrhne do veseleho skotaceni okolo majky s horicimi pozustatky nejmenovaneho ovocneho-skorohrdiny.
- Pasqovo stesti, ze kdyz uz se s nim nekdo dal do reci tak neomylne naslapnul na kulturne-historickou vybusninu (cimz patri dik jedne zenske postave a pak dvojici jinak asocialu, ktere jsem si pro interni zapamatovani oznacil kodem "nahate ledviny").
- Zrovna na parketu okolo sebe trsali Ali a Nien, kdyz mi dorazil tell: "Puldrak s kridlatou elfkou, to musi vypadat jako neco mezi baletem a kohoutimi zapasy!" Po drahne chvili mych IRL dusenych skreku pri te predstave jsem byl sto odepsat neco ve smyslu: "a coz kdybys mezi ty slepice hodil hrst zrni!"
- Zpusob jakym si navstevnici vydupali hodne silnou (a hodne drahou) koralku zdarma. Mimochodem, byla to jedna z prvnich veci na kterou se ptali.
- Nadseni "kmotra" kdyz zjistil ze nekteri (a ne, nebyli to ti vyse uvedeni chlastaci draheho palivce) dorazili jen pro to, aby udelali skodu na jidle. Kmotr byl tak rozzureny ze prisel o par tresni, jedno jablko a jednu hrusku, ze jsem se chvili obaval: ze se cela tancovacka zvrhne do veseleho skotaceni okolo majky s horicimi pozustatky nejmenovaneho ovocneho-skorohrdiny.
- Pasqovo stesti, ze kdyz uz se s nim nekdo dal do reci tak neomylne naslapnul na kulturne-historickou vybusninu (cimz patri dik jedne zenske postave a pak dvojici jinak asocialu, ktere jsem si pro interni zapamatovani oznacil kodem "nahate ledviny").
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
-
Dragon Soul
- Obyvatel
Tak opravdu díky za akci v Rybářské, bylo to vydařené a dokonce sem se stihl dostavit i dvojmoX-D
Díky za včerejšek všem dole, takovej večer jsem nezažil opravdu hodně dlouho.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Opožděně se přidávám k poděkováním. Tancovačka byla velice zajímavá akce a já jsem rád, že jsem se na ní mohl podílet a bavit ... velké poděkování pořadatelům a DM za všechny nápady a zpěstření