SRAZ THALIE 1.3.2008
Re: SRAZ THALIE 1.3.2008
Aspon ze tak, pri piti pivka co stoji vic jak tri petky mam vzdycky pocit ze bych si ho mel za tu cenu setrit 
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
Rozhodně lepší než BudwarOneHeart wrote:Staráčem nepohrdnu
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
- Lord_Berserk
- Velmistr
Hlavne ze to tece a neni to ta brecka Budwarphotter wrote:do plzně na smícháč, to je teda kultůra
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
Tak mě napadá, nenašel by se nějaký domorodec, který by mě/nás (podle chuti) za drobnou úplatu třeba ve formě večeře či jiných vybraných naturálii provedl po Plzni, když přijedeme dříve?
V Plzni jsem ještě nikdy nebyl, párkrát jsem jí projížděl a brácha zná pouze vojenský špitál kde simuloval při výkonu základní vojenské služby.
V Plzni jsem ještě nikdy nebyl, párkrát jsem jí projížděl a brácha zná pouze vojenský špitál kde simuloval při výkonu základní vojenské služby.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Teda, jeste ze nepriletim, pit jine pivo v Plzni nez plzenske by se mi nechtelo...
Ale zase furt lepsi nez treba budvar
Ale zase furt lepsi nez treba budvar
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
dej si radši pár pivek náskok, plzeň je děsně eklhaft městoTheogil I wrote:Tak mě napadá, nenašel by se nějaký domorodec, který by mě/nás (podle chuti) za drobnou úplatu třeba ve formě večeře či jiných vybraných naturálii provedl po Plzni, když přijedeme dříve?
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
*ostri kosu*photter wrote:dej si radši pár pivek náskok, plzeň je děsně eklhaft město
Vedoucí týmu Thalie
Rejty studuje dějepis ne? Pro něj to bude čestTheogil I wrote:Tak mě napadá, nenašel by se nějaký domorodec, který by mě/nás (podle chuti) za drobnou úplatu třeba ve formě večeře či jiných vybraných naturálii provedl po Plzni, když přijedeme dříve?
Hh budou dukazy o pouzitelnosti kosy v bojiRejty wrote:*ostri kosu*photter wrote:dej si radši pár pivek náskok, plzeň je děsně eklhaft město
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
No jestli se přihlásí má u mě večeři ... a pro mě to navíc bude čest, ne?igor wrote:Rejty studuje dějepis ne? Pro něj to bude čestTheogil I wrote:Tak mě napadá, nenašel by se nějaký domorodec, který by mě/nás (podle chuti) za drobnou úplatu třeba ve formě večeře či jiných vybraných naturálii provedl po Plzni, když přijedeme dříve?
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
-
steel_martin
- Měšťan
Staropramen nechutná špatně, akorát je to ve větším množství bolehlav potom. No a Budvar je ještě horší... jinak všechno je Plzeňigor wrote:Rozhodně lepší než BudwarOneHeart wrote:Staráčem nepohrdnu
Venori'elginn N'Abarn

Tak proto tohle mame radi cizince v Plzni.Takove neradsi vodime do pivovarskeho sklepeni myslim ze kol 20km dlouheho a uz je nikdo nikda nevidel...photter wrote:dej si radši pár pivek náskok, plzeň je děsně eklhaft město
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
*olízne se* no když přijedete půl hodiny před srazem tak bych taky moh něco narychlo nastudovatTheogil I wrote:večeři
btw. k takhle rychlej diskusi pojďte radši na chat... odkaz je v odkazech na webu
Last edited by igor on 15:28 25. Feb 2008, edited 1 time in total.
Asi te prozkousim panacku.igor wrote:...tak bych taky moh něco narychlo nastudovatDoufam že nechcete přijet už někdy po poledni
Vedoucí týmu Thalie