pavad wrote:ad RP hra: Kokosi, zkus si protrit oci a precti si kdo dalsi je s RP hrou (resp. jeji absenci) nespokojen. Odpovez si sam na otazku zda jde pouze o samosvodneho pavada. [trolové zmenšení]napoveda/reseni: Goran, Severan, KaTo, Kathemara, ...[/trolové zmenšení] Obdobne Ti doporucim precist si i dalsi prispevky na tema "IC udalosti".
Horko těžko jsem hledal, kde si takový Goran stěžuje na absenci RP. Asi máš lepší přehled, nebo sis Gorana spletl s Nalkem.
Ale nechci rozebírat jednotlivé případy. Podle mě je na serveru větší část lidí, co mají o RP zájem. Chápu, že pokud někoho dlouhodobě nemohou najít (z jakýchkoli důvodů), sami na RP rezignují. Jenže, když se pak jejich interakce z okolím omezí na proběhnutí ke krámku a doplnění surovin, následované "peace, I'm out" na další creep, těžko se jim RP dostane.
IMHO - kdo chce a snaží se, ten si svoje RP najde. Vyřváváním na foru, jak "není nikdo na RP" se tak nestane.
Myšlénka na kterou narážel Nalk a Kathemara, DM nejsou aktivní. Bylo by fajn, kdyby byli a svět se hýbal. Tímhle stěžováním se ale rozhodně více aktivními nestanou. Pro mě je svět dostatečně živý i bez nich, i když bych taky uvítal posun/dokončení v těch rozdělaných záležitostech. A upřímně řečeno nevidím řešení, takže si budu prostě dál hrát to svoje a snažit se v okolí povzbuzovat a motivovat
pavad wrote:PS: Jinak mas, profesore psychologie, naprostou pravdu. Ja proste CHCI trpet!
Ne, já píšu, že chceš, aby všichni viděli, jak trpíš. Protože jinak si tvoje příspěvky nedokážu vysvětlit. Asi mi chybí fantazie.