Kolik je tam duergaru? S nejvetsi pravdepodobnosti jejich rady rozsirim, ale jeste cekam na domluvu s kolegackemManon74 wrote:Znovu pripominam, kdo chcete hrat za tyto subrasy, hlaste se formou zpravy.
PS: Uz je nas tam nekolik nedockavejch
Manon
Kdo by hrál duergara
Re: Kdo by hrál duergara
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Zatim ma pristup pet kusuShifter wrote:Kolik je tam duergaru? S nejvetsi pravdepodobnosti jejich rady rozsirim, ale jeste cekam na domluvu s kolegackemManon74 wrote:Znovu pripominam, kdo chcete hrat za tyto subrasy, hlaste se formou zpravy.
PS: Uz je nas tam nekolik nedockavejch
Manon
tak me tam taky muzes zapssat. Hold pravda a laska zase jednou nezvitezila nad lzi a nenavisti. No a nekdo tu spinavou praci (otrokare) musi taky delat 
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
No já bych za ně asi hrál,ale pořád váhám.Nejlepší bude,když koupím tequilu olmecu a pořádně se poradímeShifter wrote: S nejvetsi pravdepodobnosti jejich rady rozsirim, ale jeste cekam na domluvu s kolegackem
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
"Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile"
Arrswil tiefling nekroman
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
"A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
Nerikej dvakrat, akorad mi na ucet dosla velplataPivo wrote:No já bych za ně asi hrál,ale pořád váhám.Nejlepší bude,když koupím tequilu olmecu a pořádně se poradímeShifter wrote: S nejvetsi pravdepodobnosti jejich rady rozsirim, ale jeste cekam na domluvu s kolegackem![]()
fuj, kdyžuž, tak José Cuervo EspecialPivo wrote:...olmecu...
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Stejne sou to vsechno vodicky 
Pivoo
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Hurááá..sakra mě ještě nic nepřišloShifter wrote:Nerikej dvakrat, akorad mi na ucet dosla velplata
Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec"
Chichi asi toho cerneho skreta nebo duergara.Ale jeste nejsem rozhodnuta na 100%
Další do klubu. 
Razak - R.I.P.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
No ja jen doufam, ze bude minimalne tolik duergaru co ted i treba po pul roce hrani. mam totiz pocit, ze par lidi si predstavuje duergarskou spolecnost trochu jinak....
No to se ale ukaze az ve hre. Jak uz sem rikal behat tam ve dvou se mi nechce, drowy do toho nepocitam a delat po nejake dobe hrani v podtemnu novou postavu na povrchu se mi uz tuplem nechce. Co mam zkusenosti, tak to nedela dobrotu.
jinak samozrejme 3x hura pro duergary!
Davame s kamosem dokupy info ohledne klanu, tak doufam ze vse vyjde
No to se ale ukaze az ve hre. Jak uz sem rikal behat tam ve dvou se mi nechce, drowy do toho nepocitam a delat po nejake dobe hrani v podtemnu novou postavu na povrchu se mi uz tuplem nechce. Co mam zkusenosti, tak to nedela dobrotu.
jinak samozrejme 3x hura pro duergary!
Davame s kamosem dokupy info ohledne klanu, tak doufam ze vse vyjde
Joo tak vtom mam pomalu jasno hihi
Sice nemam moc casu je spousta prace ale pojedu Duergari samanku