THE GATE (CUTDOWN VERSION)
http://vimeo.com/32844733#at=0
tak šup na další řadu, nisemonogatariFryn wrote:Tak jsem zkouknul Bakemonogatari (navnaděn trochu jedním ze zdejších AMV) a ... trochu zvláštní, ale jinak dobrý. Co mě ale celkem iritovalo, byli "umělecké" prostřihy, které docela ztěžovali čtení titulků (tahle anime má docela výraznou schopnost, vyvolat v ostatních nutkání se pořádně naučit japonsky).
Heh, díky za info, trochu mě mrzelo, že to bylo tak krátký. Zkouknul jsem ale pár dílu a musím říct, že je to prozatím slabší než první série.Prasokralik wrote:tak šup na další řadu, nisemonogatari
neboj rozjede se to, souboj s mladší sestřičkou třeba nemá chybuFryn wrote:Heh, díky za info, trochu mě mrzelo, že to bylo tak krátký. Zkouknul jsem ale pár dílu a musím říct, že je to prozatím slabší než první série.Prasokralik wrote:tak šup na další řadu, nisemonogatari
Dostal mě jeden z prvním komentářů na Csfd, od uživatele Cival, který tomu udělil (jen) dvě hvězdy.KaTo wrote:Tak jsem se po letech (dobře, po jednom létě) dostal k filmu "Sucker Punch" (díky náhodně naklikanému soundtracku na youtube s ukázkou z filmu)...
Příliš nudný i na honění. Akce absolutně bez náboje, slibný fanboyovský nápady utopený ve zpomalovačkách a sterilních trikovejch arénách, otravný hudební covery... a erekce v nedohlednu.