taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

WIPE

Ano
39
45%
Ne
34
39%
Danone-je mi to jedno
14
16%

Total votes: 87

Kiri
Velmistr

Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE

Post by Kiri »

SE divim, ze to este nikdo nezamk. Nekdo an to mysli kazdej moment co si vzpomene na Thalii. :wall:
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
jachyra
Velmistr

Post by jachyra »

Darku, mno v podstate asi 2,5 roka :D s tým, že som začala ešte pri starom crafte ... a rak mala ročnú pauzu a druhý krát pol ročnú asi? takže asi rok mi to dokopy trvalo XD alebo ešte trochu menej
madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy
Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
slencak
Rytíř

Post by slencak »

Prasokralik wrote:Dal jse ano, protože je mi jasné že tahle ankteta stejně nic neovlivní (přeci jen nezaložil ji nikdo z těch, kteří mají na chod modulu vliv) a nějaký výmaz postav to je mi uplně ukradený, já se vyexpím opět velice rychle a co ostatní, to je mi uplně ale uplně šuma fuk.

[jízlivost]Ale jo klidně to vyvajpujte, aspoň ty trvalky co tu hrajou pár let budu moct posílat do podsvětí, protože přijdou o všechno co si tu nahráli a lidi jako já to naexpí za pár dní zpět :P[/jízlivost]
Když sem tě poprve viděl, řekl jsem si ,,Ha nováček, někam ho vemu a zpříjemnim mu hru" Za pár dní si tahal ty mě :D Měl sem tě omlátit o skálu ty ušatej satane :twisted:*směje se* Riena mam rád.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Image
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Locked