No, víš jak - ty máš určitě zmáknuté všechny zákony a přesně víš, co si můžeš dovolit. Já se ti divím, že máš takovou drzost si myslet, že jsi úplně nezranitelný.vercas wrote:No tak prosim bezte na policii :] vlastne uz na me sepisujou zalobu dva pravnici jak mi bylo receno 10ti gm ve hre kteri stoji u avatara a cekaji jestli se nepripojim.
Hlavne prosim bezte na me podat to trestni oznameni i kdyz nemuzete zjistit jaka osoba to provedla ja se osobne prihlasm aby mohl probehnout soud a vy jste si zaplatili soudni vylohy v cene 5x previsujici zelezo tohoto homeshitshardu
Jinak by me zajimalo jak podas na nekoho trestni oznameni za ddos attack ktery probiha zombikama v botnetu:]
Uz jsem to jednou rikal nakymu tatorovi muzu klidne tvrdit ze mam kody od atomovych kufriku a hodlam je pouzit na vas homeshard za 5k
Tvrzeni a sehnani dukazu ze dana osoba neco provedla je zcela jina vec
Ano, tvrzení a důkaz je něco jiného. Nicméně důkazy jsou. A hlavně je rozdíl tvrzení jednoho a tvrzení desítek, které je nějak podepřeno. Tohle rozhodně není případ "tvrzení proti tvrzení", tady je už prostým selským rozumem viditelný základní rozdíl.