Pady serveru
Re: Pady serveru
Žuchlo to když jsem se snažil nalogovat... 16:11
Netuším kde je chyba.
Netuším kde je chyba.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Mě to sežralo bylinky, který jsem celej den sbíral v podtemnu
áááá!!!!
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
Já to kašlu, to je prostě jasná zpráva od servru že nemám logovat jako DM! 22:16
KDVP
Za ten pád můžu já *hlásí se s nevinným úsměvem*
Zrovna jsem ve hře psal větu *Vypíná hrud na hranici pevnosti látky* .....no apak spadl modul

Zrovna jsem ve hře psal větu *Vypíná hrud na hranici pevnosti látky* .....no apak spadl modul
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
Tak to končíš RoFe já makal na meteoru a celá práce je v čudu-RoF- wrote:Za ten pád můžu já *hlásí se s nevinným úsměvem*
Zrovna jsem ve hře psal větu *Vypíná hrud na hranici pevnosti látky* .....no apak spadl modul![]()
![]()
![]()
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
-
wsweetjane
- Šlechtic
Je šance na náhradu? 5 vteřin před pádem serveru sem prodala šperky za 160K a teď sem bez šperků i bez peněz...
*pád byl tuším 20.10h
*pád byl tuším 20.10h
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Ano ale je to skryté jiným toppicem a já bych očekával aspon nějaké oznámení přes křik.Radim wrote:To nebyl pád
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... =38&t=1816
Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
dyk vám ta informace byla dána předem.. já nehraju, na foru jdu svátečně a taky sem to věděl
.. tady je vidět kdo opravdu čte forum 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Spadlo to tak 15 min zpátky a nechce nahodit..na stránkách to pořád hlásí online, ale nejedeme, nejedeme... 
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Vydržte, kousl se nám server. Už jsem rozeslal zprávy kucikovi a Rejtymu.
Okolo půl noci padl 2x server , bohužel jsem se snažil pohnout se zakázkou a ta mi zustala i podruhé v nářadí v koze takže jsem beze všeho.
Menhiri Dierta
- -darkvision-
- Bůh
Yo my crafteři jsme vždycky škodní.. poprvé nám to nahradil Desmond (byls to ty že jo, říkám to správně snad) a podruhé když to padlo, už ve hře Dm nebylo 
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první