V poušti (v Kelu) a myslím, že to bylo pod palácovou čtvrtí. tj. v prostřední lokaci městakucik wrote:Kal-Haratských znamená Karathských, nebo Kel-a-Hazrských? A bez trochu přesnějšího popisu pochybuju, že to někdo najde.
Nefunkční přechod
Re: Nefunkční přechod
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
- -darkvision-
- Bůh
Myslí Karathske stoky. Je to snad lokace pod přístavem. Jsou v ní bandité. Zhruba uprostred ve stredni casti mapy je mistnost a v ni ten přechod.
EDIT: v tom případě v Karathskych stokach pod přístavem je taky jedna taková pasáž. (působí to jako že je rozdělané druhé patro stok/banditů)
EDIT: v tom případě v Karathskych stokach pod přístavem je taky jedna taková pasáž. (působí to jako že je rozdělané druhé patro stok/banditů)
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Popis sedí a potvory vesměs taky. Jsou tam pašeráci. Až na to, že se jedná o Kel v poušti a ne Karathu.-darkvision- wrote:Myslí Karathske stoky. Je to snad lokace pod přístavem. Jsou v ní bandité. Zhruba uprostred ve stredni casti mapy je mistnost a v ni ten přechod.
Asi mě donutíte tam jít znova a udělat vám z toho screen
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Jestli to ještě nikdo nepsal... v Prahvozdu lokace Západně od propasti. Když z ní jdu přechodem na západ, namísto do lokace Bambus. jezírka se dostanu do lokace Elfí stezka potok (čili na sever).
Zkusila jsem to dvakrát, pokaždé se stejným efektem.
Zkusila jsem to dvakrát, pokaždé se stejným efektem.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
V lokaci Beldská skaliska - Západně od Gardalských močálů nefunguje přechod vedoucí na jih.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Tam přechod ani není.J.F.Payne wrote:V lokaci Beldská skaliska - Západně od Gardalských močálů nefunguje přechod vedoucí na jih.
Pokud si pamatuji, tak jsem si dělal mapu a zrovna několik lokací v okolí toho místa na sebe nedoléhá nejlépe - je dost možné, že ten přechod nefunguje proto, že už nevyzbylo žádné místo, kam by měl vést.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Ten přechod je normálně viditelný ..jako modrý pruh, ale přejít se nedá.Caehan wrote:Pokud si pamatuji, tak jsem si dělal mapu a zrovna několik lokací v okolí toho místa na sebe nedoléhá nejlépe - je dost možné, že ten přechod nefunguje proto, že už nevyzbylo žádné místo, kam by měl vést.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
No však, je tam, ale nikam nevede, nemá kam a někdo ho nedal pryč...Aillen wrote:Ten přechod je normálně viditelný ..jako modrý pruh, ale přejít se nedá.Caehan wrote:Pokud si pamatuji, tak jsem si dělal mapu a zrovna několik lokací v okolí toho místa na sebe nedoléhá nejlépe - je dost možné, že ten přechod nefunguje proto, že už nevyzbylo žádné místo, kam by měl vést.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN