LOL-darkvision- wrote:že mě to nenapadlo dříveDík
Jinak k těm speckám, je to občas těžké rozhodování, osobně doporučuji u první specializace volit "něco", co funguje po dosažení 100% a druhou specku volit takovou, co se zvedá s každým procentem.
Vylevlit posádku na 100% defakto není problém (koneckonců, jde tak i zakoupit že...)
Dosáhnout na 100% první specializace jde taktéž bez problémů, dejme tomu čtyřnásobek času který jste věnovali postupu z 50% na 100% u skillu.
Ale vyexpit druhou specku, to je pro otrlé, proto nedoporučuji dávat sem něco co se aktivuje po 100%, neboť si tuto specku poprvé vyzkoušíte až za pěkných pár let.
Je to jen můj subjektivní názor a podkládám jej pouze svými zkuškami.
Jinak z těch procentových se mi líbí opravář a maskování. Ale vždy hlavně záleží na typu tanku, jeho zaměření a na způsobu hry kterou si od toho slibujete. Ono právě ty specky posádky dělají z jednoho typu tanku různorodé stroje.
A ještě k vybavení - integrovat vybavení je paráda, tank to zvedne opravdu o hodně.
Rozmyslete si ale nejdříve kam a proč to cpete. Je ptákovina narvat milion kreditů do stroje, který za 2 týdny sešrotujete kvůli stání v garáži. Investujte jen do mašinek, které vám zůstanou a na kterých si zakládáte.
Speckám a výbavě zdar!