Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Všem, kterým se líbili Lesbian Vampire Killers a Yeti: Curse of the Snow Demon doporučuju další hororovou perlu:
Sharknado!
Doporučuju před sledováním požít dostatek látek pozměňujících vnímání.
Sharknado!
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
TESAT!KaTo wrote:Raději 20x za sebou vidět Valmonta než jednou Promethea![]()
![]()
![]()
.
Nééé, to mi nedělej!kucik wrote:Všem, kterým se líbili Lesbian Vampire Killers a Yeti: Curse of the Snow Demon doporučuju další hororovou perlu:
Sharknado!
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kristovanoho, to nééé!!Bahnak wrote:Nééé, to mi nedělej!kucik wrote:Všem, kterým se líbili Lesbian Vampire Killers a Yeti: Curse of the Snow Demon doporučuju další hororovou perlu:
Sharknado!Doporučuju před sledováním požít dostatek látek pozměňujících vnímání.
Něco mi říká, že si otevřu lahev medoviny a udělám si kulturně vzdělávací večer
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bahnak: Nějaké filmy k doporučení mám, to je fakt. Takže:
Odvrácená strana slunce- moc krásný film s velmi mladým Bradem Pittem.
Americký shaolin- stará bojová komedie, vždycky se u toho směju, to prostě jinak nejde.
Záhrobní komando- Hororová komedie, taková ta stará klasika. V dětství jsem to milovala.
Re-cyklace- Jeden z mých oblíbených asijských filmů. Doporučuji hlavně pisálkům
Od soumraku do úsvitu- Jednička je bomba, další díly už jsou spíš slabota.
Třinácté patro- Svým způsobem mi to připomíná Matrix, ale i to je stejně dobrý pro paranoiu.
FreeJack- Fajne sci-fi, alespoň mě se vždycky líbilo.
Čarodějky(The Craft)- Neplést si s tím seriálem!
Bělásek-
Člověk z ledu- Na tohle jsem se poprvé dívala s tátou a nasmáli jsme se u toho, takže ho mám stažený spíš z nostalgie.
Buffy, zabíječka upírů- Dá se říci, že je to nepřímo pilot později natočeného seriálu.
Critters- Tohle snad nemusím ani představovat
Demon Warlock- Staré, vtipné.
Žbluňk(od Johna Candyho, který hrál v kokosech na sněhu jejich trenéra)- Romantický fantasy film a hraje tam velmi mladý Tom Hanks.
Kačer Howard- "Kačeří síla!"
Polibek- Docela zajímavý horor.
Pán šelem(trilogie)- Ten seriál mi přišel hloupej, ale původní tři filmy se mi líbí nejvíc.
Ze záhrobí- sci-fi horor staršího ražení.
Vesmírný lovec: Zakázaná zóna- Kdysi jsem se na to dívala s tátou a nějak jsem si to oblíbila, až do dnes
Vymítač ďábla- Povedlo se mi najít a stáhnout ten první ze 73., ale občas tam vypadává český dabing, což mě teda absolutně neštve. Ty ostatní díly už se mi tolik nelíbili.
Číslo 5 žije- Moje srdcovka
High Spirits- Hororová komedie
Flash Gordon- Staré, jak cyp, ale prostě klasa aj tak.
Krásná mimozemšťanka- Kdo neviděl mladého Dana Aykroyda, teda, alespoň mi připadá, že tam byl docela mladej, tak stáhnout!
Trávnikář- Ten první film byl super, ty další už se mi moc nelíbí, už to není ono.
Osvícení- tří dílný film podle Stephena Kinga
Ztraceni ve vesmíru- rodinný sci-fi film
Battle Royal- Má to dva díly, je to japonské a je to masakr
Skrýš(shelter)- Velmi se mi to líbilo, ikdyž je možné, že jen díky herci, který hrál hlavní postavu, pač se mi velmi líbí Jeff Goldblum(hrál v Jurském parku doktora Iana Malcolma)
Elvíra: Vládkyně noci- Moje alterego
Vrána(s Brandnem lee)
Občas, když se dívám na filmy, na které jsem se dívala jako dítě si říkám, že je zázrak, že jsem normální.
Akorát mě docela štve, že nemůžu sehnat seriál Okawango.
No a ikdyž spíš holduji starším filmům, jak jste si všimli všichni, jsou i některé novější, které se mi líbí, jako třeba:
Přežít s vlky
Oko
Terminator Salvation
Americké psycho
Paradox
X-Men
Titanic- Hold jsem jenom ženská
Zloději paměti
A z českých:
Bastardi
Vlak dětství a naděje
Přítelkyně z domu smutku
Otesánek
Tajemství hradu v Karpatech
Adéla ještě nevečeřela
No, všechno to vypisovat nebudu. Je toho halda, jelikož jsem přišla na to, že i béčkovej film má své kouzlo, ale tady jsem spíš vypsala své nejoblíbenější, na které se vždycky ráda podívám klidně i po sté a stejně mě to neomrzí.
Jinak oblíbené seriály:
Stargate(SG-1, Atlantis, Hluboký vesmír)
Star trek(Nová generace, Voyager, Deep space nine)
Buffy, přemožitelka upírů
Red dwarf
Futurama
Hranice nemožného
Čarodějky
Lexx
Heroes
Věřte nevěřte
Krajní meze
Anime:
Blood+
D-Greyman
Inuyasha
Yu-Yu Hakusho: Velká zkouška
Soul eater
Tmavší než černá
Odvrácená strana slunce- moc krásný film s velmi mladým Bradem Pittem.
Americký shaolin- stará bojová komedie, vždycky se u toho směju, to prostě jinak nejde.
Záhrobní komando- Hororová komedie, taková ta stará klasika. V dětství jsem to milovala.
Re-cyklace- Jeden z mých oblíbených asijských filmů. Doporučuji hlavně pisálkům
Od soumraku do úsvitu- Jednička je bomba, další díly už jsou spíš slabota.
Třinácté patro- Svým způsobem mi to připomíná Matrix, ale i to je stejně dobrý pro paranoiu.
FreeJack- Fajne sci-fi, alespoň mě se vždycky líbilo.
Čarodějky(The Craft)- Neplést si s tím seriálem!
Bělásek-
Člověk z ledu- Na tohle jsem se poprvé dívala s tátou a nasmáli jsme se u toho, takže ho mám stažený spíš z nostalgie.
Buffy, zabíječka upírů- Dá se říci, že je to nepřímo pilot později natočeného seriálu.
Critters- Tohle snad nemusím ani představovat
Demon Warlock- Staré, vtipné.
Žbluňk(od Johna Candyho, který hrál v kokosech na sněhu jejich trenéra)- Romantický fantasy film a hraje tam velmi mladý Tom Hanks.
Kačer Howard- "Kačeří síla!"
Polibek- Docela zajímavý horor.
Pán šelem(trilogie)- Ten seriál mi přišel hloupej, ale původní tři filmy se mi líbí nejvíc.
Ze záhrobí- sci-fi horor staršího ražení.
Vesmírný lovec: Zakázaná zóna- Kdysi jsem se na to dívala s tátou a nějak jsem si to oblíbila, až do dnes
Vymítač ďábla- Povedlo se mi najít a stáhnout ten první ze 73., ale občas tam vypadává český dabing, což mě teda absolutně neštve. Ty ostatní díly už se mi tolik nelíbili.
Číslo 5 žije- Moje srdcovka
High Spirits- Hororová komedie
Flash Gordon- Staré, jak cyp, ale prostě klasa aj tak.
Krásná mimozemšťanka- Kdo neviděl mladého Dana Aykroyda, teda, alespoň mi připadá, že tam byl docela mladej, tak stáhnout!
Trávnikář- Ten první film byl super, ty další už se mi moc nelíbí, už to není ono.
Osvícení- tří dílný film podle Stephena Kinga
Ztraceni ve vesmíru- rodinný sci-fi film
Battle Royal- Má to dva díly, je to japonské a je to masakr
Skrýš(shelter)- Velmi se mi to líbilo, ikdyž je možné, že jen díky herci, který hrál hlavní postavu, pač se mi velmi líbí Jeff Goldblum(hrál v Jurském parku doktora Iana Malcolma)
Elvíra: Vládkyně noci- Moje alterego
Vrána(s Brandnem lee)
Občas, když se dívám na filmy, na které jsem se dívala jako dítě si říkám, že je zázrak, že jsem normální.
Akorát mě docela štve, že nemůžu sehnat seriál Okawango.
No a ikdyž spíš holduji starším filmům, jak jste si všimli všichni, jsou i některé novější, které se mi líbí, jako třeba:
Přežít s vlky
Oko
Terminator Salvation
Americké psycho
Paradox
X-Men
Titanic- Hold jsem jenom ženská
Zloději paměti
A z českých:
Bastardi
Vlak dětství a naděje
Přítelkyně z domu smutku
Otesánek
Tajemství hradu v Karpatech
Adéla ještě nevečeřela
No, všechno to vypisovat nebudu. Je toho halda, jelikož jsem přišla na to, že i béčkovej film má své kouzlo, ale tady jsem spíš vypsala své nejoblíbenější, na které se vždycky ráda podívám klidně i po sté a stejně mě to neomrzí.
Jinak oblíbené seriály:
Stargate(SG-1, Atlantis, Hluboký vesmír)
Star trek(Nová generace, Voyager, Deep space nine)
Buffy, přemožitelka upírů
Red dwarf
Futurama
Hranice nemožného
Čarodějky
Lexx
Heroes
Věřte nevěřte
Krajní meze
Anime:
Blood+
D-Greyman
Inuyasha
Yu-Yu Hakusho: Velká zkouška
Soul eater
Tmavší než černá
Co nemůžeš zabít, alespoň pronásleduj!
Postava na nové Thalii: Aurenriel Foina "Urulókeo Nosseo"
Momentálně v podtemnu jako Tra'lesta
A vsimli jste si hvezdy v hlavni roli?

Zatím shlédnuto prvních deset minut, pak jsem si řekl, že prostě počkám až budu nadranej jak motyka, bez toho to prostě nemá smysl.kucik wrote:Doporučuju před sledováním požít dostatek látek pozměňujících vnímání.
KDVP
Hehe jo Flash Gordon na to se musím podívat, to jsem snad 20 let neviděl
.
Nevím proč, ale s tím jsem si vzpoměl i na tenhle film http://www.csfd.cz/film/8273-legenda/
To je sice újetárna, ale pro mě je to super film, páč to byl první film na kazetě, když jsme měli nové video.
Taková vzpomínka.
Nevím proč, ale s tím jsem si vzpoměl i na tenhle film http://www.csfd.cz/film/8273-legenda/
To je sice újetárna, ale pro mě je to super film, páč to byl první film na kazetě, když jsme měli nové video.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Žádná ujeťárna, legenda je výborný film, v podstatě průkopník ve filmovém žánru.Puxina wrote:Nevím proč, ale s tím jsem si vzpoměl i na tenhle film http://www.csfd.cz/film/8273-legenda/
To je sice újetárna, ale pro mě je to super film, páč to byl první film na kazetě, když jsme měli nové video.Taková vzpomínka.
Navíc tvrdím že je to první a poslední film kde Cruis hraje.
KDVP
Ono je hlavně hezky udělané to prostředí, občas je to takové temné až strašidelné. A masky jsou super, ten zlák nebo ta vílka, ty jsou dost dobré
. Šak už si to stahuju, abych na to zase mrkl po xletech 
Jinak děkuji Tarje za výčet doporučených filmů, osobně znám většinu a z výčtu bych si troufl maximálně uvést:
Od soumraku do úsvitu - Rodriguez jak vyšitej, duo Clooney a Tarantino je best.
FreeJack - jsem na tohle stařičký scifko skoro zapoměl, díky, svýho času moje srdcovka, jdu stahovat
Battle Royal - původní japonská předloha k "hunger games", zas tak moc hustý to ale nebylo
Vrána - tutový béčko s prokletým Brandonem (škoda ho kluka, aneb i slepá kulka umí zabíjet)
Titanic - se klidně přiznám taky...
Tajemství hradu v Karpatech - klasika
Adéla ještě nevečeřela - klasika
Máš koukám zajímavej repertoár a jde hezky vidět jak moc jsou lidé rozdílní.
FreeJack - jsem na tohle stařičký scifko skoro zapoměl, díky, svýho času moje srdcovka, jdu stahovat
Battle Royal - původní japonská předloha k "hunger games", zas tak moc hustý to ale nebylo
Vrána - tutový béčko s prokletým Brandonem (škoda ho kluka, aneb i slepá kulka umí zabíjet)
KDVP
Pošlu ti nějaké umocňovače vnímáníBahnak wrote:Zatím shlédnuto prvních deset minut, pak jsem si řekl, že prostě počkám až budu nadranej jak motyka, bez toho to prostě nemá smysl.kucik wrote:Doporučuju před sledováním požít dostatek látek pozměňujících vnímání.
Jinak poslední z filmů co se mi líbil je Země bez zákona
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Bahnak wrote:Jinak děkuji Tarje za výčet doporučených filmů, osobně znám většinu a z výčtu bych si troufl maximálně uvést:
Co nemůžeš zabít, alespoň pronásleduj!
Ještě jsem si vzpoměl na tenhle film, taky fajn
http://www.csfd.cz/film/7626-stuj-pri-mne/
Dredd - klasická komiksová akce. Rozhodně nezklamalo. Za jediný mínus považuju ošklivě tvarované kapoty motorek.