Ten odkaz znám, asi ho znova "využiju" a díky za omluvu. Taky bych se měl omluvit za to, že píšu často útočně a možná jsem taky někoho osočil z něčeho, co si nezasloužil. Diskuze o politice často končí zle, ale tohle pro mě osobně bylo fakt - nečekané. Už dlouho jsem se necítil tak blbě jako teď (což zase znamená, že mám docela fajn obdobíkokosak wrote:No, tak už sem se trochu uklidnil. Trochu. Je fajn, že si nějaký prachy posílal. Jestli chceš posílat něco na projekt, co má smysl, doporučuju tohle: http://praha.charita.cz/zahranici/adopce-na-dalku/ Dáš někomu konkrétnímu něco, co ty sám si dostal jako samozřejmost a zadarmo - vzdělání.
Rozhodl jsem se, že už podruhé slib toho, že sem nebudu přispívat, neporuším. Jakkoli jsem si předtím nikoho neznepřátelil, teď jsem se v očích několika z vás minimálně ušpinil a pokud mají mít diskuze takový dopad, nestojím o ně. Mám tuhle komunitu rád a opravdu nestojím o to, abychom se tady hádali (a něco proti sobě měli) ještě víc, než tomu bylo doposud. Takže bude asi jednodušší, když pro mě tento topic přestane existovat.
Díky všem za diskuzi, mnohé mi dala a myslím to vážně. A protože nechci, aby mi brala i jiné věci, než iluze, tak z ní odcházím.