Já ale potom co jsem hrál mnoho nových RPG a MMORPG bych očekával na dnešní dobu očekával vyšší standart
Hrál jsem to chvilku a fakt mi to přišlo děsné... opravdu jedinné co se mi na tom líbilo byl příběh.
Ty jsi... znevážil Fallout?!J.F.Payne wrote:Fallout 1 a 2 plný vtípků... a pak ticho po pěšině), stejně jako v Oblivionu. Dialogy na hovno, příběh na hovno.
Pokad se chytrost lidí odvozuje od toho, co komu vadí na počítačových hrách takCzech_Luthor wrote:A já Tě bral jako docela chytrýho hráče, ale jestli tohle myslíš vážně, tak...J.F.Payne wrote:Já teda jo. Zasekávání díky dveřím. Když byla nablízku postava, mohli jste čekat půl dne, než poodejde, a nebo rovnou loadnout. Inventář je vážně děsivej, horší noční můru si snad ani ndokážu představit. Z hlediska uživatelskýho rozhraní fakt vopruz.
S dementním AI je to svatá pravda.
Čert vem grafiku, ta je mi u řitě, ale to, že je ten svět kdo ví jak nagenerovanej je fakt. Dungy jeden jako druhej, bez invence. Humor nula (což mi obzvlášť vadilo u Fallouta 3, když odbočíme - Fallout 1 a 2 plný vtípků... a pak ticho po pěšině), stejně jako v Oblivionu. Dialogy na hovno, příběh na hovno.
A příběh je to, co já osobně od RPGčka (a je jedno jak moc je open) vyžaduju na prvním místě.
Mě to fakt zklamalo... ale pár desítek hodin jsem nad tím strávil, no.![]()
![]()

Já ano. Třeba tuhlePrasokralik wrote:Hru bez bugů jsem já ještě nepotkal.