EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest let
Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
- G-ladiator
- Urozený
Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones
V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela 
Fanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015
Já měla nevím proč dojem, že ten text je od něj, a že se někdo vyskytoval. Ale možná si to pletu... nicméně, seriál se točí pod jeho patronátem, takže to musel schválit, je to v jeho stylu a je i hezká, tak co.G-ladiator wrote:V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela
EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest letFanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015
Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž".
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni.
Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
Ha, první dvě knížky dorazily, čtecí maraton může začít! 

Vedoucí týmu Thalie
- G-ladiator
- Urozený
Nevím, jestli je text od něj, ale 9. epizodu, kde se poprvé zpívá, psal on.Braenn wrote:Já měla nevím proč dojem, že ten text je od něj, a že se někdo vyskytoval. Ale možná si to pletu... nicméně, seriál se točí pod jeho patronátem, takže to musel schválit, je to v jeho stylu a je i hezká, tak co.G-ladiator wrote:V knize není z Dešťů vůbec nic, proto je kolem toho teď taková mela
EDIT: Já upřímně doufám, že Větry zimy napšíe dřív, jak za šest letFanouškovské odhady jsou někdy na pozdní 2015
EDIT: A navrhuju se Deště Castameru naučit a na přístím srazu zazpívat!
To nebude tak těžké. Ale s tou melodií mám stále trochu problém! A přeci jen, v češtině je nám text bližší. Akorát se to nenamáhali zveršovat.G-ladiator wrote:EDIT: A navrhuju se Deště Castameru naučit a na přístím srazu zazpívat!
haha, nevím, zda to měl být "podpis" Martina, ale pobavilo:

- G-ladiator
- Urozený
A vypadá to, že jsem se spletl, skutečně část té písně v knihách je.
Chtělo by to možná vyjasnit, jak chceme přistupovat ke spoilerům, vzhledem k tomu, že spousta lidí začíná číst a bezpochyby budou chtít diskutovat a podělit se o své pocity
Chtělo by to možná vyjasnit, jak chceme přistupovat ke spoilerům, vzhledem k tomu, že spousta lidí začíná číst a bezpochyby budou chtít diskutovat a podělit se o své pocity
Ještě jsem vyhrabal dost dobrej song s tématikou Písně ledu a ohně, tentokrát trošku veselejší:
http://www.youtube.com/watch?v=vrJoAy6-or0
http://www.youtube.com/watch?v=vrJoAy6-or0
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- Absinthorix
- Bůh
Dobrý trololo ten závěr
hlavně koník pěknej
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Někde v knihách je více jak jedna sloka - ale věru nevím v které. Myslím, že jsem text Rains of Castamere četl v nějaké pozdější... To je trest za to, zhltnout/vdechnout tuny a tuny písmenek ve velmi krátkém čase.Braenn wrote:Je někde v knize více než ta jedna sloka plus refrén?
Mohl by to dopsat:) A musím teda za sebe říct, že v té rychlejší verzi se mi to líbí víc.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
- G-ladiator
- Urozený
Jop. Upřímně doufám, že následující události se budou řídit slovy "show don't tell"
poslední díl celkem ušel, nebyl zas tak dech beroucí.
Nová série začne zase až příští rok?
Nová série začne zase až příští rok?
Jake Buchar, Kybernautický detektiv
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha
Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
-
Prasokralik
- Bůh
Jo, sou to trolové.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.
-
harlequin_ichtyosis
- Šlechtic