eDIT: Ale aby se nereklo, taky jsem si dneska zagrilloval
...sakra az ted koukam, co na tom screenu je :-/
Tak on to byl dvojnásobek expů a hlavně čím vyšší dmg, tím líp a já s ní měl v součtu skoro 6k dmgkucik wrote:Tolik expu jsem jeste za bitvu asi nevidel
eDIT: Ale aby se nereklo, taky jsem si dneska zagrilloval
...sakra az ted koukam, co na tom screenu je :-/
S Panterem budeš muset ostatní tanky dost pižlat, přesnost a průbojnost je sice dobrá, ale jak už tu psali jiní, poškození nic moc (a za nej osmičkový střeďák bych Pantera II nepovažoval, taková T-44 opravdu stojí za povšimnutí a i ten Pershing není nejhorší).Theogil I wrote:Tak jsem četl a dočetl, že Tiger II považuji za nejlepší ht VIII a Panther II za nejlepší mt VIII ...
RoFe, máš tam menší chybku, AMX M4 1945 je teprve sedmá třída. Do osmičky patří až AMX 50 100, které připomíná spíše střední tank a je ještě o něco papírovější než jeho předchůzce, ale aspoň už skutečně vlastní ten rychlopalný kanón (na tento stroj se celkem těším, protože to bude docela změna od těch pomalejších oblud).-RoF- wrote:Jinak hmm srovnání těžkých osmiček? Noo toto otázka.
Máme tyhle.....
Holt těžký tank se určuje (překvapivěTheogil I wrote:...
Jo tak přesně do tohoto bodu jsem se dostal. Udělat tank z tetrapaku a tvrdit o něm, že je to těžký tank, no to chce odvahu....
AhaFryn wrote: RoFe, máš tam menší chybku, AMX M4 1945 je teprve sedmá třída. Do osmičky patří až AMX 50 100, které připomíná spíše střední tank a je ještě o něco papírovější než jeho předchůzce, ale aspoň už skutečně vlastní ten rychlopalný kanón (na tento stroj se celkem těším, protože to bude docela změna od těch pomalejších oblud).
KV-2 není slepá větev, dá se z něj jet na T-150, pokud se nemýlím, ne? A pak už leda na artynu S-51 a ta je solidníFryn wrote:
KV-1S je cedník (zatím jsem to prostřelil snad se vším) se slušným dělem. V rotách ale své opodstatnění má (víc se mi líbí ve stejné třídě třeba KV-2, ale to je bohužel slepá větev).
O S-51 vím, ale ta ti příliš v dalším postupu ve větvi těžkých tanků nepomůže. T-150 je ve stejné třídě jako KV-2 (a nejsem si jistý, jestli tahle "odbočka" nepřibyla v nějakém posledním patchi, taky ty větve propojou snad co chvíli), takže je to velmi nevhodná volba.-RoF- wrote: ... KV-2 není slepá větev, dá se z něj jet na T-150, pokud se nemýlím, ne? A pak už leda na artynu S-51 a ta je solidní.
Tak to rozhodně-RoF- wrote:Cheche jo oní ví jak vydělávat, zvlášt když změna nicku je za 2500 zlatých.
S Tigerem jedna je to o výdrži, ale když se s ním naučít, tak prodělečný není (hovořím z vlastní zkušenosti). Osobně doporučuju vydržet a dostat se na Tiger 2! Königstiger je super stroj. Když máte lepší věž tak při správném postavení cinkáte střely od ostatních osmičkových tanků, viz třeba mnou zminovaný případ kdy jsem se dostal do křížové palby KV-5, Superpershinga, T34 a IS-3 (obrázek odkaz níže)Theogil I wrote:Tak jsem nakonec koupil TIGRA a s politováním musím říct, že ani na 6 pokus jsem včera večer nevyhrál a tudíž nevyjel double. Finančně mě taky tak trochu zrujnoval a tak se budu modlit aby se časem velmi významně zlepšil.
Ani se nedivím, včerejšek byl nějaký začarovaný, taky jsme hodně prohrávali s T29. Víkendy takové bývají normálněTheogil I wrote:Tak jsem nakonec koupil TIGRA a s politováním musím říct, že ani na 6 pokus jsem včera večer nevyhrál a tudíž nevyjel double. Finančně mě taky tak trochu zrujnoval a tak se budu modlit aby se časem velmi významně zlepšil.