JO!
A ten 1. tier britů je hodně zábavný s tím kulometem.Herní mód Útok na mapě Prohorovka byl odstraněn
A ten 1. tier britů je hodně zábavný s tím kulometem.Herní mód Útok na mapě Prohorovka byl odstraněn
Přesílené tanky? Dej příkladBraenn wrote:Zas tam narvali další přesílené tanky. A navíc, britské tanky? Co to je? Co přijde dál, Itálie, Kazachstán?
Pozitivní je to jedno místo zdarma v garáži.
Jasně, stejně jako si na začátku dostal tanky 1.tier němci, amíci, francouzi a sověti, tak to platí i pro brity a proto dali nové místo v garáži a nový tank všemkucik wrote:To stání v garáži je regulerní? Trochu jsem se bál prodat toho brita, aby mi nezmizelo i stání.
Ano, to je novinka pathe 8.1. Mrkni do servisu tanku, jsou tam tři druhy munice.kucik wrote:To jsem si ani nevšiml. To je pro všechny tanky?
Já se zase spíš divím, že brity, kteří jsou považování za konstruktéry prvních použitých tanků a kteří měli v druhé světové nemalé slovo, dodali do hry až po francouzech (kteří toho v druhé světové moc nestihli) a třeba i američanech s jejich stromem vyšších těžkých tanků a stíhačů, kteří se do evropy snad ani nedostali (nebo se proháněli leda tak po papíře).Braenn wrote:Zas tam narvali další přesílené tanky. A navíc, britské tanky? Co to je? Co přijde dál, Itálie, Kazachstán?
Pozitivní je to jedno místo zdarma v garáži.