Vcera me nejaky DM rekl ze nemuzu nosit vic jak jeden batoh a ja to na foru nikde nenasla ze to je zakazany.
Kdyz si to omezeni vysvetlim jako ze hrac si diky batohum udela velkou nosnost veci,tak to omezeni chapu a souhlasim stim ale kdyz si reknu proc nemuze postava nosit krabicku na sperky nebo batoh nemagicky bez snizeni vahy to myslim i u bednicek na sperky proc to nejde?
Hrac ma spoustu veci co u sebe taha jiz zminovane sperky svitky a hlave je spoustu veci na RP kort u zlaku je toho hodne at muzeme diky predmetum spestrit hru ale nedovedete si predstavit ten silenej bordel v invu.
Ptam se tedy je mozne udelat nejake ty krabicky na sperky bez snizeni vahy jen jako ulozny prostor na danou vec.
A reci typu proc mas tahat vice batohu ci bednicek ze to neni realne je hloupost.
1. Toto je hra kde se realita potlacuje
2. Kdyz muze postava tahnout plnej inventar kramu kuzi a ja nevim ceho vseho proc tu nekomu prijde nemozne ze postava ma vice jak jeden batoh?
Kdyz se clovek zamysli tak kazdy hrdina netahne jeden batoh a tam nema vsechny veci smichane v jeden obri bordel.
Ma treba vacek na drahe kameni ci krabicku na vzacne svitky a to vsechno si necha schovane v hlavnim batohu.
Proto se ptam a zadam o umozneni nemagickych bednicek ci batohu jen k ulechceni hry a udelani si poradku ve vecech kde mam neco na RP hru kde mam vzacnosti atd..
Nevim zda jsem tak posedla zenska uklidem ale proste mam rada poradek ve vecech