Když na mě bude zakouzlená neviditelnost a dám skrytí. Musí mě prokouknout přes oba dva efekty nebo prohlédni neviditelnost mě objeví i skrytýho?
nebo popřípadně když si hodí dobře na všímavost ale nebudu u něj stát metr?
Následovně.zachy wrote:Jak to funguje prosím?
Když na mě bude zakouzlená neviditelnost a dám skrytí. Musí mě prokouknout přes oba dva efekty nebo prohlédni neviditelnost mě objeví i skrytýho?
nebo popřípadně když si hodí dobře na všímavost ale nebudu u něj stát metr?
Pouze jsem do tematu o mechanice TS napsal, že momentálně ho lze použít s uspěchem proti skrývajícímu se zloději. Tvoje hypotézy o tom, na co všechno si dle tebe stěžuju a jaký nesmrtelný itemy bych si zasloužil a kde komu mám vrazit kudlu si příště strč do zadního otvoru, stejně jako tvoji potřebu vyjádřit se ke každému tematu na foru. Omlouvat se nemusíš, příště prostě radši mlč. Mimochodem právě tenhle tvuj příspěvek patří do spamu.Bahnak wrote:to decka:
skrytí i tichý pohyb nejčastěji používá dextrová postava že?
Oba skilly zvyšuje dextra.
U obyč. krejčího se i teď při odstavenem craftu daji koupit itemy navyšující HIDE a MOVE S. Sice jen slabé, ale dají...
Pokud řešíš schování se před mágem tak myslím že je OK že si mág namemoroval kouzlo kterým te uvidí a ty byl tak hloupý že jsi mu dal duvod ho použít. Pokud však stojíš v HIDU a překvapíš náhodného chodce/čarodeje tím že mu vrazíš kudlu do bříška tak už si asi True Side nezakouzlí že?
Až Nomi dodělá krejčovinu, řekl bych že i s novými předměty budeš moct maxovat hru na schovku tak, aby sis mohl s mágem hrát na babu
Jen tak mimojine gratuluji, jsi pro mě offic prvnim človičkem ktery si stěžuje že se umi schovat tak, že ho jde jen s obtižemi najit jen jednim vysokym kouzlem.Dopříště doporučuji rovnou požadovat zrušení tohoto naprosto DRZEHO a PRESILENEHO kouzla. V ramci pokračování navrhni pár ITEMU +40HIDE +40MS s imkou na mysl a nekro... idealne nejaky pasivni item s možnosti castu per day
Jsem se zase rozčílilOmlouvám se, vím o co ti jde, ale tohle je moc i na mě... Kdybys to alespon poslal do SPAMoveho topicu, tam bych ti odpovedel jen smajlíka
uchylarna, behem boje by to uchylarna byla, hlavne nepredstavitelna, ale o tom jsem nepsal, jde mi o vybaveni perzistentni truhly, v horsim pripade inventare batohu. Jakože ted pujdu na pruzkum tak sundam ty oplechovany boty a přezuju se do tech elfích lehoučkých a hodím na sebe ten skvělej chameleonskej plášť, protože mě v tom nikdo nenajde. To mi přijde ok.efu_redo wrote:Měnit si při boji nebo kdekoliv jinde boty, plášt atp? Je to pěkná uchylárna.
To už je lepší rozhodnout se pro hide nebo pro AC. Hide bude i tak dost silný, mám hide a jsem spokojený. Mág si TS musí nakouzlit a pochybuju, že tu chodí radary, kteří ho mají neustále nakouzlený. Myslím si, že si není opět zase na co stěžovat.