Epická kouzla.
Při postupu na vyšší levl mi to nabídlo následující epická kouzla u kněze: dračí rytíř, ohromné ničení, pekelná
koule, prach mumie. Nová epická kouzla nikoliv (čarozpyt měla postavička 36 a moudrost 22).
Klerik
Re: Klerik
Víme. Ty tam nejsou, mám je rozdělané.Thurms wrote:Epická kouzla.
Při postupu na vyšší levl mi to nabídlo následující epická kouzla u kněze: dračí rytíř, ohromné ničení, pekelná
koule, prach mumie. Nová epická kouzla nikoliv (čarozpyt měla postavička 36 a moudrost 22).
Epické bonusové odbornosti má za každý 3. lvl nad 20.
S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou.
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
Opraveno.slencak wrote:Epické bonusové odbornosti má za každý 3. lvl nad 20.
Domény. Zvolil jsem bůh Morus a při klikání úrovně mi to povolilo následující domény:
vzduch, zvířata, smrt, ničení, země, zlo, oheň, dobro, léčení, magie, rostliny, ochrana, síla, slunce, putování, klam, válka, voda. Hádám, že to asi budou kompletní domény dle starého nastavení.
vzduch, zvířata, smrt, ničení, země, zlo, oheň, dobro, léčení, magie, rostliny, ochrana, síla, slunce, putování, klam, válka, voda. Hádám, že to asi budou kompletní domény dle starého nastavení.
Nathaniel: nemůžeš-li pomáhat, pak aspoň neubližuj
Lens: mluvka
Sallias
Lens: mluvka
Sallias
Nové domény zatím nejsou k dispozici.Thurms wrote:Domény. Zvolil jsem bůh Morus a při klikání úrovně mi to povolilo následující domény:
Přibydou v nejbližším větším updatu, a bude možnost si je změnit.