Hral jsem ADND od druhé edice, ale k NWN mne pritahli kluci - Pilnk, Sven a Galrik.
Cilovka je relativně malá z globálního hlediska, ale pro Thalii obrovská, největší potenciál má imho osobní doporučení - protože nainstalovat nwn a spustit ho na thalii neni pro každou lamu, ja jsem na to čumel jak husa do návodu...... Pokud by noví hráči dostali taky pomocnou tlapku do začátku, nemuseli by hned utéci myslím - opět se jedná o osobní přístup a vysvětlení vo co jde - system NWN je komplikovaný a naučit se chodit po thalii taky není med. Současný hráč očekává něco jiného, než na Thalii dostane, ale může zjistit, že to co dostal je lepší, než jeho očekávání

Číšníci v některých restauracích taky popíší to co servírují, aby neznalý zákazník neutekl, až se na něj vyvalí chapadla a na přání ukáží jak se ta škeble otvírá.
Když vidím jakou moc ma facebook možná by se par hraču chytilo jen peknou upoutávkou na TH, kterou byostatní doporučili svým přátelům, dal by se to šířilo samo jako vir.

- Problém je že kromě nalákání na test, musí proběhnout komplikovanější proces zaháčkování:) - oslovení a zaujetí.
Z osobního pohledu jsem hned první den dostal krom mnoha smrtí od průzkumu - prostě nevíte kam jít a umíráte, taky kill od drowa baf, bum, říz. Odlogoval jsem pak, protože jsem vlastne za celou dobu mluvil jen s demonem v podsvetí a hru smazal. Pak jsem byl v hospode s vyse uvedenymia bavili se o tm, co zažili ve hře a taky dostal školení co a jak. DG by mluvil o těžkém vynášení informací, ja bych mluvil o ochutnávce, proč tu hru hrát a nalakali mne.
Co tím chci říci? že bych rád zdůraznil, že práce na udržení hráče začíná tím, že se ukaže zmatená postavička ve hře a myslet si, že si vše na foru přečetla je blbost, 90% z nás nejprve hraje akdyž ho to zaujme, tak to zpetně přečte. Nový hráč, kterej neprisel z jinych světů to má zatroleně težké.