Komu fandíte? Pro koho bije Vaše srdce?
Mé srdce je bílo-červené
Neračte otravovati s takovými nesmysly jako je bezhlavé honění balonu po trávníku, věnujte se raději honění skřetů....maku wrote:Tak pánové a dámy... proč neudělat anketu o fandění teamu..
Všude se říká " sportem ku zdraví " na to, abych sám aktivně sportoval jsem moc línej, tak aspon fandím nějakému teamu a doufám,že to pomůže ku mému zdravímonstera wrote:Neračte otravovati s takovými nesmysly jako je bezhlavé honění balonu po trávníku, věnujte se raději honění skřetů....maku wrote:Tak pánové a dámy... proč neudělat anketu o fandění teamu..
monstera wrote: Neračte otravovati s takovými nesmysly jako je bezhlavé honění balonu po trávníku, věnujte se raději honění skřetů....
Si nejsem jistej, co jsi tim presne minil. Neni to trochu vulgarni?monstera wrote: Neračte otravovati s takovými nesmysly jako je bezhlavé honění balonu po trávníku, věnujte se raději honění skřetů....
myslel jsem skřety v lese za Ivorykucik wrote:Si nejsem jistej, co jsi tim presne minil. Neni to trochu vulgarni?monstera wrote: Neračte otravovati s takovými nesmysly jako je bezhlavé honění balonu po trávníku, věnujte se raději honění skřetů....
SouhlasSorrow wrote:Teda, jelikoz je thalie plzenskej sever a v nabidce nebyla zminena VIKTORKA z Plzne, je dle mne urazka hodna Baanu
Michal wrote:Taky si myslím, že při počtu plzeňáků na serveru tady něco plzeňskýho chybí