Smazani charakteru

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
sandoftime
Urozený

Smazani charakteru

Post by sandoftime »

acc: sandoftime character: Val

co s ní? - smazat

důvod:
věc se má tak, jsem tu nový a založil jsem si první postavičku v tomhle světě, tieflinga

jak už to dělávám, hodím postavičku do světa jen s hrubou představou o jejím příběhu a ten do detailu dotvořím za pochodu, je to odzkoušené a můžu potvrdit že člověk když potřebuje dokáže domyslet detaily, které by ho jinak nenapadly ale přitom jsou krásné a stojí za zaznamenání

inu z mého tieflinga se vyklubal někdo kdo skutečně dokáže využít své poloviny sférické krve ale ouha, předmět na zranovaní není nic moc a tak když jsem chtěl jisté nejmenované osůbce předvést onu sférickou magii, stalo se že touch efekt minul a situace byla lehce trapná

na základě tohoto jsem se rozhodl že ona kouzla prohloubím a dám postavičce pár úrvoní klerika, misto zcela čistého rogua který to měl být v původu

doteď by bylo vše v pořádku ALE na stránce modulu jsem po přihlášení neměl možnost (nevím proč) svou postavičku smazat, proto žádám tady

ani spartské řešení založit novou postavičku se stejným jménem nemělo kýžený efekt-postavička se sice přepsala ovšem nová postava se objevila v lokaci te stare a to s puvodnim vybavenim, cili zadna moznost nakoupit ono standardni z kramku u golema ani vyber lokace kde zacit atd.

z tohoto duvodu prosim o smaznuti postavy z db a teprve pote budu moci zalozit novou

dik
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
LDamian
DM Thalie

Re: Smazani charakteru

Post by LDamian »

Nejrychlejsi to budes mit, kdyz si zalozis novou s lehce odlisnym jmenem. Staci pismenko. Je to samozrejme jen rada.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)

Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Zalozit postavu s jinym jmenem nebo s teckou na konci jmena.
Vedoucí týmu Thalie
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Rejty wrote:Zalozit postavu s jinym jmenem nebo s teckou na konci jmena.
dobre udelam to takhle dik
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

Mazani postavicek z webu nefunguje z bezpecnostnich duvodu.
Takze mazani se neprovadi. Nutno udelat jinou s jinym jmenem.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Locked