Kdyz jsme se dnes bavili s sefem toho klubu, tak jsem se tak zeptal "co dalsi vybaveni k tem zbranim" a on "no jeste vlastne noze ale to pujdu radeji s vama at vybereme ty spravny a kvalitni tak do patnacti stovek by se to vlezt melo..." "s tim se snad v softu nebojuje ne he..." "no jednou nas honily skupiny rangeru a my dosli k dratenemu plotu a uz nam nezbyvalo nic jinyho nez proste vytahnout ty noze..."
V ten okamzik jsem se malem zakuckal pivem pri predstave ze rekne ze vytahli noze a sli proti nim kdyz pokracoval "tak jsme s tim strihli ty draty, polezly a skovani poslouchali jak si ty dve skupiny rangeru nadavaj do blbu ze nas nechali utect"
Airsoft sucks. Na těch zbraních je sice hezký, že vypadaj jako reálný, ale to je jediný výhoda, na kterou jsem za ty léta přišel.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Prasokralik wrote:když s tím někoho střelíš, nezavřou tě
Nezavřou, ale už jsem se i díval policajtovi do hlavně, když si nebyl jistej, co že to máme u sebe. Dneska je to běžný, ale ještě tak před dvanácti lety tyhle hračky nebyly moc známý.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Nezavřou, ale už jsem se i díval policajtovi do hlavně, když si nebyl jistej, co že to máme u sebe. Dneska je to běžný, ale ještě tak před dvanácti lety tyhle hračky nebyly moc známý.
před dvanácit lety jsem měl náhodou kuličkárnu i já za dvě stovky omegu z vietnamský tržnice
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo Pain is temporary. Victory is forever.
Vono dost záleží na tom do koho střelíš....
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.