Jen aby bylo jasno RESi. Já ti ty levely i ten čas na hru přeju. Co jsem se s tebou setkal, tak mohu dosvědčit, že hraješ RP (byť mi tvá postava nijak sympatická není, těžko říct proč to tak je, ale to je fakt jedno

).
Od té doby, co Rejty napsal, že fakt pracuješ, tak jsem tvůj fanoušek. Dokonce přemýšlím o tom, že si udělám printscreen tvé postavičky a dám si ji na pozadí.. tedy monitoru.

Vždyť ty jsi tam za nás za všechny pracující, co jim vždycky nějaký mizerný študentíci a jiná verbež ulejvačská uteče s levelama! Takže jeď RESi, všem jim to nandej!
Zároveň taková malá anketka. Na jaký level myslíte, že se RES dokáže do neděle do 24:00 dostat? Osobně tipuji, že bude mít 12. level a ještě se stihne zúčastnit turnaje! Je to prostě frajer a umí!!
PS: RESi, jen tak blbnu. Je pátek, skončila mi práce a na víkend mně chytá chřipka. Tak to ode mně ber jako legraci, nic víc. Jsme tu ve flame, tak se snažím o trochu víc flamovací tón. Navíc vážně ti fandím.

Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru