APB: Reloaded
Re: APB: Reloaded
Je nás celkově prostě mín a málokdy hraješ misy, kdy nejsi v oslabení. Teď nám to možná trochu vadí, ale až se to naučíme a budem dávat, tak za to budem naopak rádi že... víc fragů, víc peněz atd...
Ale tak to je ve všem...
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-
Prasokralik
- Bůh
za poslední dva dny jsem byl vždycky proti přesile nebo proti stejnému počtu, proti menšímu týmu jsem byl slovy dvakrátDerken- wrote:Je nás celkově prostě mín a málokdy hraješ misy, kdy nejsi v oslabení. Teď nám to možná trochu vadí, ale až se to naučíme a budem dávat, tak za to budem naopak rádi že... víc fragů, víc peněz atd...Ale tak to je ve všem...
je to podle matchmakingu a threatu který postava má, nezávisí to na počtu registrovaných cajtů/crimů
navíc na jednom districtu je vždy maximm 100 hraáčů a to 50 pro každou frakci
je-li district plný, jsou počty rovnocenné
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
uz jsem byl hodnekrat na districtu kde bylo 50 krim a jen 10 fizlu :)a to vazne hodnekrat ale spis je tam vzdy tak stejne.
Edit: tak dneska jsem si vubec nezahral, lagy neprestaly cely den, ty rusove snad uz nechodeji spat.
Edit: tak dneska jsem si vubec nezahral, lagy neprestaly cely den, ty rusove snad uz nechodeji spat.
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
Padá a padá a padá
.Lognu a udrží se to deset minut někdy i míň než to vyhodí chybu programu.
Jak jste na tom Vy ostatní?
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
- -darkvision-
- Bůh
Kdyby ses regl na cz/sk serveru -> http://apb.xservers.cz/forum/index.phpRadim wrote:Padá a padá a padá.Lognu a udrží se to deset minut někdy i míň než to vyhodí chybu programu.
Tak víš že s novým patchem to padá všem. Štěstí že jedu na víkend pryč, doufám že mezi tím udělaj new patch, aby to šlapalo jak má.
EDIT: Jinak pokad jste v SAFU a tvorite si auta, oblečky atd, tak tam to nepadá. Jen v těch akčních. (tutoriály jsem nezkoušel)
Last edited by -darkvision- on 13:56 03. Jun 2011, edited 1 time in total.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Me to vyhodi tak jednou denne ale tedka mam spis problem s temi lagy, kdyz jsem to zacinal hrat bylo to uplne v pohode, ale porad se to cimdal vic zhorsuje, pak uz slo hrat jen vecer a tedka uz nemuzu hrat vubec nikdy, mam to non-stop nehratelne.
Aspon jsem si jeste stihl zaplatit reklamu svoji
v socialu muzete na jedne televizi najit jeji jmeno se srdickem 
Aspon jsem si jeste stihl zaplatit reklamu svoji
Victor Gall - G14
Já až tě zas objevím tak obětuju prestiž za fízla pokud ty budeš mít 5PiAn0 wrote:Me to vyhodi tak jednou denne ale tedka mam spis problem s temi lagy, kdyz jsem to zacinal hrat bylo to uplne v pohode, ale porad se to cimdal vic zhorsuje, pak uz slo hrat jen vecer a tedka uz nemuzu hrat vubec nikdy, mam to non-stop nehratelne.
Aspon jsem si jeste stihl zaplatit reklamu svojiv socialu muzete na jedne televizi najit jeji jmeno se srdickem
Proč mi u toho "GamersFirst LIVE!" nejde stáhnout APB? Velké tlačítko DOWNLOAD odporuje
.
-
Prasokralik
- Bůh
netuším, zkus reinstal gamersfirstNalkanar wrote:Proč mi u toho "GamersFirst LIVE!" nejde stáhnout APB? Velké tlačítko DOWNLOAD odporuje
přesně pro to já tyhle přídavný klienty nenávidím, jen žerou místo, pamět, neustále cpou reklamy na jiné svoje hry, otravujou s nejnovjěší nabídkou ingame kravin a tak podobně, naštěstí tenhle jde po instalaci hry zlikvidovat a hru spouštět přes normálního patchera kterým disponuje samotný herní klient
Last edited by Prasokralik on 18:42 03. Jun 2011, edited 1 time in total.
Me to pres gamerfirst taky neslo tak jsem si to stahl pres torrent
Victor Gall - G14
-
Prasokralik
- Bůh
Možná to nefunguje proto, že se mi teď neje ani do hry připojit. Něco se jim tam pokazilo