Dnes se mému spoluhráči dvakrát stalo v Shardonském hájku, že když měl vyvolaného psa (koupeného v Dobrodruhově krámku) a odpojil se jako hráč, pes sice zůstal na místě, ale okamžitě se po něm vrhli strážní a druidi a zabili ho. O licenci však dotyčný nepřišel a po lognutí si mohl téhož psa vyvolat znovu.
Nepůsobí to dobrým dojmem, když druidi zabíjí zvířata. Prosím o prošetření.
Útok NPC na zvíře
Útok NPC na zvíře
Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia.
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
<Aktivita ve hře: neaktivní>
[Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
Re: Útok NPC na zvíře
Kdyz uz jsme u tech zvirat s licenci...potrebovala bych vymenit stene za dospeleho psa..a nejde mi se jakymkoliv zpusobem zbavit toho licencniho papiru a koupit si dospeleho psa..preci jen behat pres rok se stenetem..je prinejmensim podivne:)
PS promin,ze ti lezu do tematu s jinou troskou do mlyna.)
Lossë Hyaro
Zabij ho třeba v kanále a ta licence ti zmizne.marii wrote:Kdyz uz jsme u tech zvirat s licenci...potrebovala bych vymenit stene za dospeleho psa..a nejde mi se jakymkoliv zpusobem zbavit toho licencniho papiru a koupit si dospeleho psa..preci jen behat pres rok se stenetem..je prinejmensim podivne:)
"Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
Trochu brutální ne?de Aers wrote:Zabij ho třeba v kanále a ta licence ti zmizne.marii wrote:.....
Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
Předej ho do DM útulku pro nechtěné summony, dobře se o ně postaráme, budou se u nás mít jak v bavlnce.
*nalepí na štěně samolepku "Nedělní menu - U Krkovičky"*
Já myslela že mělo být na sobotu...Desmond wrote:Předej ho do DM útulku pro nechtěné summony, dobře se o ně postaráme, budou se u nás mít jak v bavlnce.