Jasně, že jde udělat průchozí židle. To aby nějaký placeable byl aktivní nemusí nutně znamenat že je neprůchozí, k tomuaby postava sedla ti stačí uplně stejný placeable jako třeba vykopaná díra do země kterou vidíš kdykoliv použiješ ve hře lopatu. to že kolem sebe bude mít texturu židle s tím nemá co dělat.J.F.Payne wrote:No, průchozí židle snad udělat nejde, ne?Prasokralik wrote:on hlavně rozumbrada asi neví, že většina takových objektů je průchozí, viz stany a tak podobně, není důvod aby židle nebyly, to záleží na nastavení objektu v toolsetu
EDIT: Jinak ta má připomínka byla myšlena spíš v nadsázce, židlovej val mi přišel vtipnej. Jinak jsem za sebe hlasoval za možnost "pro", protože jednoduše nevidím důvod, proč něco, co hru rozšiřuje, a co navíc někdo dobrovolně naskriptuje, jen tak smést ze stolu.
Ve hře máš například stany, deky, nebo jakýkoliv předmět který někam vybalíš z inventáře. Tyhle předměty jsou normálně průchozí a přesto jsou klikatelné, co se stane pokud na takový objekt klikneš už řeší script.
Nevím jak vytváří židle Elandra, dělat to já, použil bych stejné scripty jako pro umistitelné objekty z inventáře, pouze možnost která se spouští po kliknutí na ně na zemi bych obdařil rozhovorem s možnostmi:
1. sklidit židli do batohu
2. posadit se
3. nedělat nic (je zbytečný, rozhovor se dá zrušit i jinak, ale jsou puntičkáři, kteří by peskovali nemít tam tuhle možnost)