Jména ve hře
Re: Jména ve hře
Ja se vetsinou leknu a zacnu se chovat naprosto zmetene. V takovych chvilich zacnu svym zmatecnym chovanim pusobit chaos ktery konci smrti moji postavy 
Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
Jo, to jsem měla takovou veselou příhdodu s mojí drowinkou, když jsem hrála...Thuereg wrote:Vono řešit tu situaci, setkání podtemno vs povrch neni moc snadný. Spousta lidí vidí červenou a hází bufy. Problem je že když ty bufy nenaházíš tak zpravidla, má postava obzvláště, umíráš.
Jak psal damian záleží na tom na koho narazíš. Dá-li ti šanci jednat.
Jinak co se podtemna týče? když vlezu do podtemna a někoho uvidim, tak automaticky předpokládám že je to nějakej záporák a nejdřív mlátim a pak se ptám. Od drowů na povrchu ostatně nečekám nic jinýho a ic to chápu.
Ale pokud na povrchu potkám zakuklenou postavu tak zásadně neutočim i kdyby to byl drow a blikal by výstražnou rudou. Postava sice začne jednat obezřetnějc, ale v zásadě jen kolem dotyčného projdu, pozdravim a snažim se ho nevšímat. Popřípadě varuju a´t si dá bacha na drowy
Neměla jsem odpor, ani jméno klanu a drowka byla zakuklená. Dostala dobře míněnou radu, ať se netoulá v noci sama, že ji můžou přepadnout drowi... Chudák nabídl i pomoc...Asi víme jak skončil
Mayo u tebe si nedokážu představit jak skončil
,ale možností je vícero.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
-
Prasokralik
- Bůh
máte to zbytečně složitý, na odpor existuje makro které ho nahodí všem, čili když potkám v divočině někoho koho znám, nevadí mi (myšleno ic znám), když ho neznám, uteču/vyhnu se, pokud překáží a myslím že ho zvládnu, likviduju.
Útok má prioritu před rp kecy. Když je svázaný na zemi, rád si s ním pokecám, následně. Nechci aby se tyhle role často obracely. Taky mi vadí podsvětí, ztráta expů za ďábla bolí víc než co jiného. radši ať je ztratí protivník.
Útok má prioritu před rp kecy. Když je svázaný na zemi, rád si s ním pokecám, následně. Nechci aby se tyhle role často obracely. Taky mi vadí podsvětí, ztráta expů za ďábla bolí víc než co jiného. radši ať je ztratí protivník.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
Pain is temporary. Victory is forever.