Jména ve hře

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Elverin
Měšťan

Re: Jména ve hře

Post by Elverin »

Ja se vetsinou leknu a zacnu se chovat naprosto zmetene. V takovych chvilich zacnu svym zmatecnym chovanim pusobit chaos ktery konci smrti moji postavy :D
Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
Maya
Velmistr

Post by Maya »

Thuereg wrote:Vono řešit tu situaci, setkání podtemno vs povrch neni moc snadný. Spousta lidí vidí červenou a hází bufy. Problem je že když ty bufy nenaházíš tak zpravidla, má postava obzvláště, umíráš.

Jak psal damian záleží na tom na koho narazíš. Dá-li ti šanci jednat.

Jinak co se podtemna týče? když vlezu do podtemna a někoho uvidim, tak automaticky předpokládám že je to nějakej záporák a nejdřív mlátim a pak se ptám. Od drowů na povrchu ostatně nečekám nic jinýho a ic to chápu.
Ale pokud na povrchu potkám zakuklenou postavu tak zásadně neutočim i kdyby to byl drow a blikal by výstražnou rudou. Postava sice začne jednat obezřetnějc, ale v zásadě jen kolem dotyčného projdu, pozdravim a snažim se ho nevšímat. Popřípadě varuju a´t si dá bacha na drowy :D
Jo, to jsem měla takovou veselou příhdodu s mojí drowinkou, když jsem hrála...:)
Neměla jsem odpor, ani jméno klanu a drowka byla zakuklená. Dostala dobře míněnou radu, ať se netoulá v noci sama, že ji můžou přepadnout drowi... Chudák nabídl i pomoc...Asi víme jak skončil :biggrin:
Bůh

Post by Radim »

Mayo u tebe si nedokážu představit jak skončil :D ,ale možností je vícero.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
Prasokralik
Bůh

Post by Prasokralik »

máte to zbytečně složitý, na odpor existuje makro které ho nahodí všem, čili když potkám v divočině někoho koho znám, nevadí mi (myšleno ic znám), když ho neznám, uteču/vyhnu se, pokud překáží a myslím že ho zvládnu, likviduju.

Útok má prioritu před rp kecy. Když je svázaný na zemi, rád si s ním pokecám, následně. Nechci aby se tyhle role často obracely. Taky mi vadí podsvětí, ztráta expů za ďábla bolí víc než co jiného. radši ať je ztratí protivník.
Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo

Pain is temporary. Victory is forever.
Locked